Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σύντομα η δεύτερη σεζόν του Andor, σύμφωνα με το δημιουργό Tony Gilroy

*
Ο δημιουργός του Andor, Tony Gilroy, αποκάλυψε ότι η 2η σεζόν βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της παραγωγής. Μιλώντας στο Writers Guild of America East, το Ανατολικό παράρτημα της Ένωσης Συγγραφέων/Σεναριογράφων των ΗΠΑ, στο πλαίσιο βράβευσης του για το συνολικό συγγραφικό του έργο, ο Gilroy μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη δουλειά του στο Andor, χαρακτηρίζοντας τη σειρά Star Wars ως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχει κάνει ποτέ.

«Είμαι στο Andor εδώ και πέντε χρόνια, τελειώνουμε το δεύτερο μισό», δήλωσε ο Gilroy. «Πέρασα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια, και δεν ξέρω αν έχω κάνει ποτέ κάτι τόσο σημαντικό όσο αυτές οι 24 ώρες αφήγησης που κάνουμε τώρα. Δεν ξέρω αν είναι επειδή είναι κάτι που κάνω αυτή τη στιγμή, αλλά δεν νομίζω. Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν την ευκαιρία να δουλέψω σε μια τόσο μεγάλη δουλειά».


Στην σειρά “Andor” ο Diego Luna υποδύεται τον Cassian Andor, τον ασήμαντο κλέφτη που τελικά γίνεται μια από τις πιο σημαντικές φιγούρες της εξέγερσης. Ο Luna επαναλαμβάνει το ρόλο του Cassian από το Rogue One: A Star Wars Story. Το Andor διαδραματίζεται πέντε χρόνια πριν από το Rogue One και το A New Hope.

Εκτός από τον Luna, οι βασικοί πρωταγωνιστές του Andor περιλαμβάνουν τους Stellan Skarsgård ως Luthen Rael, Adria Arjona ως Bix Caleen, Fiona Shaw ως Maarva Andor, Denise Gough ως Dedra Meero, Kyle Soller ως Syril Karn και Genevieve O'Reilly ως Mon Mothma.

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Andor ολοκληρώθηκαν τον Φεβρουάριο του 2024. Η 2η σεζόν είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2024. Ωστόσο, οι απεργίες καθυστέρησαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν, μεταθέτοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο Skarsgård δήλωσε ότι τα νέα επεισόδια θα φτάσουν «προς το τέλος του έτους ή στις αρχές του επόμενου».

Η 1η σεζόν του Andor έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2022 στο Disney+. Η πρώτη σεζόν των 12 επεισοδίων συγκέντρωσε συντριπτικά θετικές κριτικές από τους κριτικούς και έλαβε υποψηφιότητα για Emmy ως Εξαιρετική Δραματική Σειρά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*