Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τηλεφωνικός αριθμός της τηλεοπτικής σειράς Fallout ίσως και να κρύβει ένα σημαντικό μυστικό (vid)

*
Το κοινό μαγεύτηκε με την τηλεοπτική σειρά Fallout και φαίνεται πως κάποιοι κατάφεραν να εντοπίσουν και ένα σημαντικό μυστικό σε έναν τηλεφωνικό αριθμό. Στη διάρκεια της παραγωγής και συγκεκριμένα στο έκτο επεισόδιο εμφανίζεται ένα διαφημιστικό Vault με τον Cooper Hoawrd που αναφέρει τον τηλεφωνικό αριθμό 213-25-VAULT και καλεί τους θεατές να καλέσουν άμεσα. Όσοι αποπειράθηκαν να καλέσουν τον αριθμό αυτό άκουσαν έναν άντρα να κλαίει σαν να βρίσκεται εν μέσω βασανιστηρίων.

I called 213-25-VAULT
byu/crystalsmuse inFallout


Κάποιοι άλλοι έστειλαν γραπτό μήνυμα στον αριθμό και ήρθαν αντιμέτωποι με μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Εκεί, έλαβαν μια ενημέρωση από την Vault-Tec, η οποία τους ενημερώνει πως το επόμενο διαθέσιμο ραντεβού είναι σε 33 εβδομάδες από τώρα και τους ζητάει να κάνουν υπομονή, ενώ τους ζητάει να δηλώσουν και ενδιαφέρον αν θέλουν να λαμβάνουν προωθητικά υλικά.



Αν και το 33 συνδέεται άμεσα με τη σειρά, κάποιοι εκτιμούν πως σε 33 εβδομάδες θα έχουμε νεότερα για τη σειρά, κάτι που μεταφράζεται σε κάποια ανακοίνωση προς τα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου. Τι λέτε; 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*