Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To prequel του Mad Max: Fury Road περιέχει 15λεπτη σκηνή δράσης με 200 κομπάρσους και χρειάστηκε 78 μέρες γυρισμάτων!

*
Το “Mad Max: Fury Road” δεν θα ήταν ποτέ εύκολο να το ξεπεράσει κανείς, αλλά φαίνεται ότι το επερχόμενο prequel “Furiosa”, στο οποίο η Anya Taylor-Joy υποδύεται μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα της Charlize Theron στο “Fury Road”, έχει εξαιρετικές προϋποθέσεις όταν πρόκειται να φτάσει τις συναρπαστικές στιγμές της ταινίας του 2015.

Η ταινία «έχει μία 15λεπτη σεκάνς που μας πήρε 78 ημέρες για να γυρίσουμε», με σχεδόν 200 κασκαντέρ να εργάζονται καθημερινά σε αυτήν, λέει ο συνεργάτης του σκηνοθέτη George Miller στην παραγωγή, Doug Mitchell, στο νέο τεύχος του Total Film, στο οποίο η Furiosa είναι στο εξώφυλλο. Γνωστή κατά τη διάρκεια της παραγωγής ως “Stairway to Nowhere”, η σεκάνς σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής για τη Furiosa.


«Ο George και εγώ κάναμε αυτές τις εκτενείς συζητήσεις για το γιατί αυτή η συγκεκριμένη σκηνή ήταν τόσο εκτενής», λέει η Taylor-Joy, η οποία δεν έχει ακόμα δίπλωμα οδήγησης, παρά το γεγονός ότι έμαθε να κάνει στροφή τύπου J την πρώτη μέρα της σχολής κασκαντέρ. «Είναι επειδή βλέπεις μια συσσώρευση δεξιοτήτων κατά τη διάρκεια μιας μάχης, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να καταλάβεις πόσο πολυμήχανη είναι η Furiosa, αλλά και το θάρρος της. Είναι η μεγαλύτερη σεκάνς που έχει γυρίσει ποτέ κανείς μας. Την ημέρα που τελειώσαμε, όλοι πήραν δώρο ένα κρασί 'Stairway To Nowhere'!» (κωδική ονομασία της σκηνής).

Ξεκινώντας με τη σύλληψή της από τον πολέμαρχο Dementus (Chris Hemsworth) και τη ορδή μοτοσικλετιστών του, η νέα ταινία παρακολουθεί την αναζήτηση της Furiosa για εκδίκηση και τις προσπάθειές της να επανενωθεί με την οικογένειά της στην πατρίδα της.

Η ταινία Furiosa κυκλοφορεί στις 24 Μαΐου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*