Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες ενδείξεις για αναβίωση του καρτούν Mega Man το 2017

Μπορεί η σειρά Mega Man να βρισκόταν σε λήθαργο τα τελευταία χρόνια, όμως πέρυσι τον Ιούνιο όλοι οι fans ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι, όταν είχε ανακοινωθεί ότι η σειρά θα επιστρέψει το 2017, με την Man Of Action Entertainment στο σχέδιο και την Dentsu Entertainment στη διαχείριση των δικαιωμάτων για τη προβολή της ανά το κόσμο. Και ενώ δεν είχαμε ακούσει τίποτα παραπάνω για τη σειρά όλο αυτό το διάστημα, πριν από λίγες ώρες μάθαμε μέσω του Rockman Corner, ότι η Dentsu Entertainment είχε ανανεώσει την ιστοσελίδα με τις σειρές της, μέσα στις οποίες βρίσκεται πλέον και το Mega Man, το οποίο έχει ακόμα ως ημερομηνία προβολής το 2017.

Σίγουρα δεν αποτελεί την επιβεβαίωση που περιμέναμε, όμως και πάλι είναι σημαντικό ότι η σειρά, κατά πάσα πιθανότητα, βρίσκεται ακόμα στα σκαριά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*