Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo: 25 εκατομμύρια οι πωλήσεις στις φιγούρες Amiibo

Η Nintendo μαζί με την ανακοίνωση των κερδών της για το περασμένο οικονομικό έτος, αποκάλυψε και τις πωλήσεις, τόσο των συστημάτων της όσο και των Amiibo, για το διάστημα μεταξύ Απρίλιου 2015 και Μαρτίου 2016. Σύμφωνα με τα κέρδη της λοιπόν, η ιαπωνική εταιρία στο παραπάνω χρονικό διάστημα έχει στείλει στα καταστήματα 24,7 εκατομμύρια φιγούρες Amiibo, αλλά και 28,9 εκατομμύρια κάρτες Amiibo. Μιλάμε σίγουρα για πολύ μεγάλο νούμερο πωλήσεων, ειδικά αν σκεφτούμε το πόσο “νέα” είναι τα Amiibo στην αγορά, μιας και κυκλοφόρησαν μόλις τον Νοέμβριο του 2014.



Ωστόσο ο κόσμος φαίνεται να τα αγκαλιάζει, κάτι που σίγουρα αποφέρει κέρδη στην Nintendo. Αξίζει να θυμηθούμε βέβαια ότι φέτος έρχονται ακόμα περισσότερες φιγούρες, με μερικές εξ αυτών να είναι η Bayonetta, ο Cloud, ο Korrin αλλά και ο Kirby.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*