Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GfK Hellas: Πωλήσεις games Οκτώβριος 2015

Οι πιο σημαντικές κυκλοφορίες στην αγορά των videogames για φέτος έκαναν την εμφάνισή τους στα ράφια των καταστημάτων μέσα στον Οκτώβριο και πλέον ήρθε η ώρα να δούμε τους 10 πιο εμπορικούς τίτλους στην ελληνική αγορά. Η κατάσταση φαίνεται πως διατήρησε τα ποδοσφαιρικά και μπασκετικά videogames στις πρώτες θέσεις του σχετικού Top 10, ενώ καλά πλασαρίστηκαν οι νέες κυκλοφορίες όπως η συλλογή των Nathan Drake games για το PS4 και το Assassin's Creed: Syndicate. Δείτε λοιπόν τα 10 πιο εμπορικά videogames για τον μήνα Οκτώβριο του 2015 (σύμφωνα με την GfK Hellas) στη συνέχεια.



1. FIFA 16 (PS4)
2. PES 2016 (PS3)
3. NBA 2K16 (PS4)
4. FIFA 16 (PS3)
5. NBA 2K16 (PS3)
6. PES 2016 (PS4)
7. Uncharted: Η συλλογή του Nathan Drake (PS4)
8. Call of Duty: Ghosts (PS3)
9. Grand Theft Auto V (PS3)
10. Assassin's Creed: Syndicate Special Edition (PS4)

Σχόλια
- Πολλά ήταν τα games που παρέμειναν στη δεκάδα από τον προηγούμενο μήνα, αλλάζοντας απλά μερικές θέσεις.
- Το Call of Duty: Ghosts διατήρησε τη θέση του στη δεκάδα (σαφώς πεσμένο από την πρώτη στην έβδομη θέση), κυρίως λόγω της τιμής λιανικής πώλησης που έφτασε λίγο κάτω από τα €10.
- Το FIFA 16 παρέμεινε για άλλον ένα μήνα στην κορυφή, ενώ το NBA 2K16 στο PS4 ανέβηκε 3 θέσεις και έπιασε την τριάδα.
- Παρά τις αρκετές νέες κυκλοφορίες, το Grand Theft Auto V στο PS3 κατάφερε να κρατηθεί στη δεκάδα για άλλον ένα μήνα και μάλιστα να ανέβει μια θέση.
- Το Minecraft βγήκε για πρώτη φορά το 2015 από τη δεκάδα με τα πιο εμπορικά videogames στη χώρα μας.
- Xbox One, Xbox 360 και Wii U games δεν εμφανίστηκαν τελικά ούτε αυτό το μήνα στο Top 10.



Πηγή: GfK Hellas

Σχετικά με την GfK Hellas
H GfK Hellas δραστηριοποιείται από το 1988 στις έρευνες απογραφής λιανικών πωλήσεων, απογράφοντας 86 διαφορετικές κατηγορίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε ανεξάρτητα καταστήματα και αλυσίδες λιανικής. Οι έρευνες απογραφής είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται σε μηνιαία και εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την κατηγορία απογραφής και βασίζονται σε δείγμα καταστημάτων. Η μεθοδολογία της έρευνας στηρίζεται σε καταγραφή των πωλήσεων από τις ηλεκτρονικές βάσεις των καταστημάτων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Η απογραφή για τα μεγάλα καταστήματα και τις αλυσίδες λιανικής αφορά στο σύνολο των καταστημάτων τους (απογραφή) ενώ για τα ανεξάρτητα καταστήματα μέσω της καταγραφής πωλήσεων δείγματος αυτών και της αναγωγής μέσω στατιστικών μεθόδων στο σύνολο του πληθυσμού τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
31 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • AnimaPura
    • Αν κοιτάξει κανείς τις θέσεις 1 ως 6 καταλαβαίνει σε τι θλιβερή κατάσταση είναι το gaming στην Ελλαδίτσα σε σύγκριση με άλλες χώρες.

    • Toymaker
    • Wii U παιχνίδια και να ήθελαν να εμφανιστούν στη δεκάδα δε θα μπορούσαν αφού πλέον τα βρίσκεις με το κιάλι στα καταστήματα λόγω της κατάστασης με τη Nortec...

    • ASIMODRAKOS
    • ο ελληνας εχει ολα τα καλα παιχνιδια απλα αγορασμενα απο αλλου.το μονο συμπερασμα απο εδω ειναι γουσταρουμε πσ4.και καλα κανουμε στη τελικη εφοσων ειναι ανωτερο μηχανημα

    • periklis
    • #AnimaPura δικαιολόγησε μου αυτο που λες..με ενδιαφέρει η αποψη σου....

      μαγκες....ακουστε...οσο και να κράζετε τον Ελληνα επειδη παιρνει αθλητικούς τιτλους, αναλογιστειτε γιατι το κάνει...
      ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΥΨΗΛΕΣ!
      και γω οταν πάρω το ps4 θα προτιμήσω παιχνίδια τετοια για να δίνω 70αρια αφου εχουν αντοχή στο χρόνο...

      Ποιος δινει ρε παιδιά 70ευρώ για ενα παιχνιδι που τερματίζεται σε 5-6 ωρες στη καλή, και μετα ειναι αχρηστο?
      Και να πω πως τα γραφικά ειναι τιτανοτεράστια να παει στο καλό! δεν ειναι σε βαθμό να τραβάς και τα μαλλιά σου!
      O gamer στην ελλάδα ειναι ενα πολυ ακριβό χόμπυ...δυστυχως...
      Καλύτερα λοιπόν πριν κρινουμε τις επιλογές εκεινων που αγοράζουν αθλητικά παιχνιδια να τα σκεφτούμε αυτα....
      ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ.....ΔΙΣΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ......ΤΕΛΟΣ!

    • AnimaPura
    • @periklis
      Επειδή ακριβώς τα λεφτά είναι πολλά, το να δίνει κανείς 70 Ευρώ κάθε χρόνο είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟ, ειδικά όταν τα παιχνίδια αυτά είναι στο τοπ 10 ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. Δώσε μου ένα παράδειγμα παιχνιδιού που το τερματίζεις σε 6-8 ώρες και δεν έχει multiplayer το οποίο είναι το "ζουμί" του και το οποίο είναι πολύ δημοφιλές. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο παιχνίδι.

    • Toymaker
    • @Whitey Δε φταίει σαφώς αυτό αλλά συμβάλλει... και κρίνοντας από εμένα, και όχι μόνο, που αγοράζω παιχνίδια του Wii U από το εξωτερικό και στην τελευταία θέση να ήταν να εμφανιστεί ένα παιχνίδι της κονσόλας δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί! Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω σε όλα με τον AnimaPura... το gaming στην Ελλάδα στα χειρότερα του... Πάω τώρα να ξαναπαίξω Bayonetta, αναμένοντας το Xenoblade...

    • Savatage80
    • Θα συμφωνήσω στα περισσότερα με τον προλαλήσαντα #periklis και θα προσθέσω ότι η αγορά ενός αθλητικού τίτλου προσφέρει εκτός από τα αυτονόητα, την δυνατότητα «να πάρω τον τίτλο μαζί μου στην θεία Ευτέρπη και να παίξω με τα ξαδέρφια μου δύο ματσάκια, να το πάρω στον κολλητό και να λιώσουμε και φυσικά να ασχολούμαι όλο το χρόνο με τον τίτλο αποσβένοντας ένα μεγάλο κομμάτι των χρημάτων που δαπάνησα για την αγορά» και όλα αυτά για αγορά day one στις περισσότερες των περιπτώσεων!!

      Ποιος άλλος «πρωτοκλασάτος» τίτλος για τους “casual/mainstream” gamers (με την έννοια της μαζικής παραγωγής και της διαχρονικότητας) μπορεί να το προσφέρει αυτό;;;;
      Εν μέρει το COD (το οποίο έχει γυρίσει σε ετήσια παραγωγή) εξ ου και η παρουσία παρελθοντικού τίτλου υποθέτω στο top-10 με την τιμή σε επίπεδα κάτω των 10€ και φυσικά το GTA V το οποίο παραμένει ακλόνητο στα δέκα πρώτα με την τιμή του σήμερα να είναι στα ίδια επίπεδα με την τιμή που το είχα πάρει σε προσφορά από ελληνικά φυσικά καταστήματα 3 μήνες μετά την κυκλοφορία του το 2013!!

      @AnimaPura
      Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει όντως δεν υπάρχει το παιχνίδι που περιγράφεις αλλά σκέψου ότι τα γούστα εδώ ποικίλουν! Έχω στον περίγυρο μου άτομα που ξεκοκαλίζουν κυριολεκτικά το single player mode του παιχνιδιού και δεν ασχολούνται καθόλου με το multiplayer και η απορία μου προς αυτούς παραμένει διαχρονική αν ο τίτλος έβγαλε τα λεφτά του ή όχι;;!!

    • vonzuchter
    • Ξεχνατε οτι η πλειοψηφια των Ελληνων παιχτων παιζει ΜΟΝΟ προ/φιφα και ΤΙΠΟΤΑ αλλο... πολλοι κατοχοι πλεηστεησον το αγοραζουν ΜΟΝΟ για το προ... δεν εχει να κανει με την οικονομια. Το γκεημινγκ ουδεποτε ηταν δημοφιλες σα χομπι στην Ελλαδα. Με το προ μπηκε στα πιο πολλα σπιτια και με το προ επαψε το γκεημινγκ να θεωρειται σπορ των ανηλικων. Ηρθε και η κριση και εδεσε το γλυκο.

    • periklis
    • @AnimaPura

      οκ, υπάρχουν 2-3 grand games που προσφέρουν online gaming και οταν τερματιστουν ΔΕΝ αχρηστεύονται ετσι απλά, ομως αυτό αφορά και πάλι τους gamers που εχουν οικονομική ανεση! το ιδιο πράγμα λεμε λοιπον.
      Για για να παιξει κανεις το ονλαιν mode του call of duty πχ, να πρεπει να δωσει αλλα 50 για το ps plus και άσε που αρκετά παιδιά φιλε μου δεν εχουν καν Internet στο σπιτι τους. Καλό ειναι να σκεφτείς οτι δεν ειναι ολα τοσο ευκολα και δυνατά σημερα. Επομένως καποιος που τον νοιάζει το Single player mode και οχι το ονλαιν (και ειναι πολλοί αυτοι) δε θα συγκινηθεί με τα περισσοτερα παιχνιδια και τις 70αρες τιμές τους.
      Αυτή ειναι η αποψη μου, γιατι την βιώνω ο ιδιος και εχω μπει στη θέση πολλών. Ξέρω gamers φιλους μου αρκετούς που δεν εχουν ιντερνετ. Aλλά και οσοι έχουν βολεύονται με 1-2 τίτλους σαν αυτους που λες εσυ οτι υπάρχουν. Δεν ειναι αρκετοί ομως για να πεις οτι ο Ελληνας gamer θα δώσει ευκαιρίες στα περισσοτερα games...
      Παράδειγμα σου λέω, Δε θα πάρει το CoD, το Τhief, το Destiny και το Battlefield! Θα πάρει ΜΟΝΟ ΕΝΑ!
      Ένα ποδοσφαιράκι,
      Ένα μπασκετάκι,
      Ενα first person shooter,
      Ένα racing
      για να εχει ολες τις κατηγορίες και να βγάλει τη χρονιά φτωχά και ταπεινά....
      τωρα υπάρχουν και κατι βουτηρόπαιδα με χαρτζιλικια χοντρά απο το μπαμπακα αλλα και αλλοι που εχουν χρηματα και μπορούν να αντεξουν τις τιμές αυτές που λέμε και ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ 3-4 παιχνίδια το μηνα!

    • Georgebor
    • Είμαστε αθλητική χώρα αλλά δεν έχουμε αθλήματα!! Επίσης δεν νομίζω ότι παίρνουν παιχνίδια αυτοί που ξέρουν από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.. Όποτε πιστεύω ότι είναι από λίγο εώς πολύ ανακριβές.. Νομίζω Προ και Φιφα αποκλειστικά παίζουν κυρίως οι 35-40 και πάνω δεν έχω δει άτομα μικρότερα αυτής της ηλικίας να παίζουν αποκλειστικά αθλητικά παιχνίδια.

    • baldur21
    • Παιδιά κι εγώ πιστεύω ότι αρκετοί Έλληνες gamers αγοράζουν παιχνίδια από το εξωτερικό! Με αποτέλεσμα όλα αυτά τα Top 10 να μην αντιπροσωπεύουν το πραγματικό δείγμα στο τι αγοράζουν γενικά οι Έλληνες αλλά μόνο την αγορά παιχνιδιών από τα Ελληνικά καταστήματα.

    • AnimaPura
    • @periklis
      Τα μπερδεύεις πάλι λίγο. Αν όλοι έπαιρναν ένα απ' όλα, δεν θα είχαμε FIFA, PES και NBA 2K συνέχεια στο τοπ 10, αλλά πολλά περισσότερα παιχνίδια από διαφορετικά genres.

      Δεν υπάρχει αριθμός ατόμων χωρίς Internet στο σπίτι τους που να είναι τέτοιος ώστε να δικαιολογεί τις πωλήσεις αυτές. Δεν έχουμε 1996, αλλά 2016 (σχεδόν).

      Όσο για τον χαρακτηρισμό "βουτηρόπαιδα", αυτό θα το αφήσω ασχολίαστο. Είναι εξάλλου άσχετο με το θέμα.

      Γενικότερα θα πρέπει ορισμένοι να καταλάβετε ότι δεν έχει να κάνει κυρίως με τα λεφτά, έχει να κάνει με το πόσο ενημερωμένος είναι ο μέσος "gamer". Και τα αυτάκια μπαίνουν γιατί στην Ελλάδα οι περισσότεροι το έχουν λογικό να παίρνουν κονσόλες 300σίων και 400σίων Ευρώ για να παίζουν 2 ή 3 παιχνίδια τον χρόνο και μάλιστα όχι σκληροπυρηνικά.

    • periklis
    • ισως να μου βγαίνει και παράπονο για τις τιμές...
      και σιγουρα ειναι ενα θεματάκι, το γιατι να μπω στο κοπο να δωσω 400 ευρώ απο τη στιγμη που θα μιζεριάζω για τα 70αρια των παιχνιδιων? ελα ομως που δεν χρειάζεσαι 100 παιχνιδια για να ευχαριστηθεις μια κονσόλα..ειδικα μεγαλωνοντας που πηζει το μυαλό σου.
      Εμένα παντως και πολλους αλλους, (βλέπω φιλους μου κ γνωστους μου, συναδέλφους κ.α ) ολοι εχουμε ιδιες αντιληψεις στο θέμα αυτο.
      Και δεν ειναι τυχαίο που οι περισσοτεροι αυτά τα παιχνιδια αγοράζουν. AΘΛΗΤΙΚΑ.....γιατι και πιανουν τοπο τα λεφτά τους, και προσφέρουν μεγαλύτερη ευχαριστηση και ψυχαγωγία καθως υποστηρίζουν την ομαδικότητα και τη παρέα...σε αντιθεση με αλλα που ειναι one man show...
      Eν ολιγοις μου φαινεται ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ που το τοπ 10 εχει αυτα τα games. Tα αλλα δεν αξίζουν μία....
      Και επισης δεν ειναι τυχαίο οτι πχ πολυς κοσμος ειχε αγοράσει το χbox360 για να μπορεί να το χακάρει ωστε να παιζει οτι games θελει διχως να σκαει ενα καρο λεφτά για παιχνιδια που στη τελικη δεν αξιζαν ολα και πολλά ηταν μάπες!

    • periklis
    • Boυτηρόπαιδα... ΝΑΙ....ξερω τετοια ατομα.....και δεν ειναι αυστηρός ο ορος αυτος πιστεψε με φιλε.
      Γιατί εγω για να πάρω το ps1 μάζεψα λεφτά απο τα κάλαντα καποτε.
      Για να πάρω το ps2 το ίδιο....
      για το Xbox360 δουλεψα...
      και για το ps4 δουλεύω και μαζευω λεφτά γιατι παντα υποχρεώσεις υπάρχουν κι αλλες!
      ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ GAMERS KAI ΚΑΛΑ!!!!
      ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΓΚΑΣ!
      ομως...για να μη παρεξηγηθω....καλα κανουν αφου μπορουν...δεν ειναι κομπλεξ αυτο που λέω.
      Μη μας παρουσιάζετε ομως ως φυσιολογικο gamer αυτον που δινει 70ευρω για πλακα για οποιο παιχνίδι θέλει!
      ΕΛΕΟΣ!
      μιλαμε για εποχές που καθε ευρω εχει αξία.
      Μην εχετε λοιπον την απαιτηση καποιοι ο ΕΛΛΗΝΑΣ gamer να παρει αυτα παιχνιδια που νομιζετε οτι αξιζουν.
      Ο ελληνας gamer θα παρει αυτα που τον συμφαίρουν στη τσέπη του.
      ΤΑ ΒΟΥΤΗΡΟΠΑΙΔΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

    • Vassein
    • Δεν χρειαζεται να εισαι λεφτας για να παιξεις παιχνιδια. Να ειναι καλα το steam δηλαδη...Ανα περιοδους εχει φοβερες προσφορες.

    • Alias
    • Ωπα ρε gamer δυτικων προαστιων, χαλαρωσε λιγο. Και αλλοι εχουμε δουλεψει δεν εισαι ο μονος. Οποιος δεν εχει λεφτα τη βρισκει τη λυση, πχ αγοραζει κονσολα στο τελος του κυκλου της φτηνη και σιγα σιγα τα καλα παιχνιδια της με 10-15 ευρω, οπως εκανα εγω με το 360. Ουτε 70ρια που λες ουτε τιποτα. Αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα ε? Εδω ηρθες να ξεσπασεις και μονο. Και ναι, βγαζεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομπλεξ με τα γραφομενα σου.

    • Vassein
    • Συμφωνώ Alias απολύτως. Οπως ειπες θα μπορουσε καποιος να παρει ενα xbox 360 και ενα σωρο φοβερα παιχνιδια σε πολυ φτηνες τιμες, και να εκμεταλευεται και τα δωρεαν παιχνιδια που δινει καθε μηνα η Microsoft.

    • periklis
    • πες οτι θες @Alias. οποιος εχει τη μυγα μυγιάζεται!
      ....Οσο λάθος ειμαι εγώ για αυτά που λέω και σας πειράζουν αλλο τοσο λαθος ειστε μερικοι που εχετε το θράσος να χαρακτηρίζετε θλιβερους τους gamers στην ελλάδα επειδη απλα εσεις μπορει να μην ειστε του αθλητικου τυπου gaming.

      ΝΑΙ ρε μαγκες....γουστάρει ο έλληνας pro, fifa, nba.......οπως και ολος ο κοσμος στην ευρώπη.
      Στην Αγγλία βγαινει τοπ game εδω και μηνες το Fifa...και εκει θλιβεροι ειναι?

      σοβαρευτείτε....πολυ τα αναλύουμε και καταντά αρρωστο ολο αυτο.

    • AnimaPura
    • @periklis
      Στην Αγγλία πουλάει καλά, αλλά όταν έχουμε μεγάλες κυκλοφορίες, αυτές ανεβαίνουν στο τοπ 3. Στην Ελλάδα αυτό συμβαίνει πολύ πιο σπάνια. Μπορώ να θυμηθώ πολύ λίγα παραδείγματα μεγάλων κυκλοφοριών που ανέβηκαν στο νούμερο 1, π.χ. το τελευταίο Batman που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι.

    • ehnikaras
    • Όλοι όσοι έδωσαν τα λεφτά τους σε παιχνίδια της λίστας, καλώς το έκαναν και δικαίωμα να κρίνουμε το πως διασκεδάζει ο καθένας δεν έχουμε. Πόσο μάλλον εφόσον δεν μας ενοχλεί.

      Από εκεί και πέρα, κι εμένα δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός "βουτυρόπαιδα". Έχω 2 παιδιά που έχουν ως χόμπι τα video games. Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να τους κάνει τα χατίρια για παιχνίδια, σε βάρος άλλων σοβαρότερων εξόδων για το νοικοκυριό. Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι βουτυρόπαιδα επειδή με τα λεφτά του μπαμπά έχουν ότι παιχνίδι θέλουν;

      Παρακαλώ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

    • rOOt
    • Εγώ πάλι έχω που έχω σύνδρομο deja vu,βλέπω σε κάθε chart το ίδιο φαινόμενο.;Όπως παλιότερα που χάζευες τα chart της ifpi και έβλεπες 5 album του φοίβου στο top 10 ή στον έντυπο τύπο να ξεπατώνονται σε πωλήσεις κάτι πρώτο (ανά)θεμα και real ή στα τηλεοπτικά να χτυπάνε 80άρια τα big brother και τα τσαντίρια ή στο ραδιόφωνο να πάνε sfera κορυφή και πολλά (πάρα πολλά) ακόμα ΄΄ή΄΄.Κοντολογίς,είμαστε ότι ακούμε/διαβάζουμε/βλέπουμε/παίζουμε.

    • periklis
    • @ehnikaras
      εννοειται πως δεν αναφέρομαι σε αυτές τις περιπτώσεις ! και γω το ιδιο θα κανω καποτε και δε θα στερηθουν τιποτα θεου θέλοντος....
      εγω μιλαω και χαρακτηρίζω βουτηρόπαιδα κατι τυπους που πραγματικά τα εχουν όλα ετοιμα στο πιάτο και οταν βγει ενα παιχνίδι δεν υπάρχει ο παραμικρός ενδοιασμός για τη τιμη του...
      Δεν αναφέρομαι σε ολους τους gamer προς θεού!!!

      @animaPura.... τσαμπα ολος αυτος ο θορυβος!
      Δεν εχεις αδικο...οκ....αλλωστε δεν ειπα ποτε οτι δεν υπάρχουν καλα παιχνίδια.
      Υπαρχουν φοβερά games απλα εξήγησα τη φιλοσοφία του καταναλωτή Ελληνα κυρίως.
      Δυστυχως αυτο που συμβαίνει με πολλους gamers ειναι σαν εκεινους που παιρνουν ενα πολυτελές αμάξι και δεν εχουν να το γεμίσουν βενζίνη οποτε και το αράζουν στο γκαράζ! το ιδιο ειναι με πολλούς που γουστάρουμε πχ το Ps4, το αγοράζουμε ομως η τσέπη μας δεν αντέχει πολλά πολλά...αλλα 2-3 παιχνιδια για αρχή και μετά απο καποιο διάστημα 1 το διμηνο αντε 2 το τριμηνο! χαοχοαοχαοχοα κουλτούρα!!!

    • PORTAL
    • Συγγνωμην το "The Nathan Drake collection" το μεταφρασαν "Η συλλογη του Nathan Drake";;; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

    • diver_gr
    • Η λίστα αντιπροσωπεύει το γεγονός πως δεν είμαστε Gaming Χώρα, το μερίδιο των πραγματικών Gamers είναι πάρα πολύ μικρό.

      Δεν λέω ότι είναι κακό που κάποιος παίζει μόνο Pro/Fifa, σε τελική ο καθένας με τα γούστα. Είναι γεγονός πως στη δουλειά έχω 10 συναδέλφους με PS4 που αγοράζουν κάθε χρόνο μόνο Pro και δεν ξέρουν τίποτα άλλο. Άμα τους ρωτήσεις κανένα άλλο παιχνίδι παίζεις θα σου πούνε δεν ασχολούμαι με μαλ...ίες και εξωγήινους κλπ.... #Θλίψη.....

      Είναι κακό λοιπόν που παίζουν μόνο Pro/Fifa? Φυσικά και όχι αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Gaming και τη Gaming κοινότητα στην Ελλάδα. Επίσης δεν μπορείς να τους αποκαλέσεις Gamers, είναι σαν να λές πως κάποιος που πήγε 3 φορές στη ζωή του Cinema είναι Cinefil.........

*