Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από την Nintendo η ανάπτυξη των επερχόμενων mobile games

Από τη στιγμή που η Nintendo ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την DeNA, υπήρξαν ανησυχίες ότι η δεύτερη θα διαχειρίζεται τη μερίδα του λέοντος στο κομμάτι της ανάπτυξης - παρόλο που η εταιρεία του Κιότο είναι υπερβολικά προστατευτική με τα IP της. Ωστόσο, ο Satoru Iwata έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Συγκεκριμένα, ο Iwata επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι τα mobile games θα αναπτύσσονται από την Nintendo, αλλά οι ομάδες θα επωφεληθούν από την τεχνογνωσία του δικτύου της DeNA. Το υψηλόβαθμο στέλεχος σημείωσε επίσης ότι ο Shigeru Miyamoto θα επικεντρωθεί -προς το παρόν- στους τίτλους που βρίσκονται υπό ανάπτυξη για το Wii U, ενώ υποσχέθηκε ότι η Nintendo δεν πρόκειται να κάνει τίποτα που μπορεί να βλάψει τα IP ή την εικόνα της εταιρείας.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*