Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απώλεια για την Naughty Dog

Όπως δήλωσε ο Lemarchand στο Gamasutra, ύστερα από 8 χρόνια εργασίας του στα στούντιο της Naughty Dog, αποφάσισε να προχωρήσει και να συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο Κινηματογραφικών Τεχνών στη Νότιο Καλιφόρνια, όπου θα διδάσκει στο τμήμα Interactive Media. Παράλληλα, θα συνεργαστεί σε διάφορα πειραματικά παιχνίδια στο πλαίσιο του ερευνητικού project του Πανεπιστημίου. «Με άλλα λόγια, θα περιτριγυρίζομαι από φανταστικούς ανθρώπους, που θα αναφέρονται στην τέχνη αλλά και την φιλοσοφία, δημιουργώντας νέα περίεργα πράγματα», είπε ο ίδιος.



Εξηγώντας την περίοδο στην οποία αποφάσισε να αποχωρήσει, σχολίασε: «Νομίζω πως η πιο απλή απάντηση είναι πως ήταν φυσική, η αλλαγή. Βρισκόμουν στην ομάδα ανάπτυξης του τίτλου σχεδόν από την αρχή και παρόλο που το Uncharted δεν παρουσιάζεται ως τριλογία, για εμένα ο αριθμός των παιχνιδιών αυτός είναι ικανοποιητικός και με κάνει να νιώθω πως η σειρά έχει ολοκληρωθεί». Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα πως οι συνολικές πωλήσεις ολόκληρης της σειράς Uncharted άγγιξαν τα 17.32 εκατομμύρια, μέχρι και τις 13 Απριλίου του 2012. Επιπλέον, μαζί με τα στατιστικά αυτά, αποκάλυψε και την κυκλοφορία του Uncharted 3: Drake's Deception Game of the Year Edition, το οποίο θα περιλαμβάνει και τα 14 DLC που έχουν διατεθεί έως τώρα.


The Lord of the Rings: The Rings of Power - Οι δημιουργοί εξηγούν το ασυνήθιστο μοντέλο κυκλοφορίας των επεισοδίων της 3ης σεζόν

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*