Ο game director του Assassin’s Creed 4 Ashraf Ismail δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι θα ήθελε πολύ, ένα από τα επόμενα παιχνίδια της σειράς Assassin’s Creed να έχει σαν θέμα του την Αρχαία Αίγυπτο. Συγκεκριμένα, ο developer της Ubisoft σημείωσε ότι από τη στιγμή που υπάρχει το Animus, ο πρωταγωνιστής μπορεί να ταξιδέψει σε οποιαδήποτε στιγμή στην ιστορία, ενώ τόνισε ότι δεν αποτελεί κανόνα για το που και σε ποια χρονική στιγμή θα λαμβάνει χώρα το κάθε κεφάλαιο της σειράς.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι τις παραγωγής εξεπλάγησαν με τον ίδιο που πήγε πίσω το χρόνο στο Black Flag μετά την Αμερικανική Επανάσταση του Assassin’s Creed 3. Ο Ashraf Ismail διευκρίνισε κλείνοντας ότι δεν σημαίνει πως στο αμέσως επόμενο Assassin’s Creed θα "μεταφερθούμε στην Αίγυπτο", απλά είναι κάτι που θα ήθελε κάποια στιγμή να συμβεί.
Tsamba_Gamer: Kingdom Come: Deliverance II, Deponia και άλλα δωρεάν games
αρχαία ελλάδα θελουμε με του τον πλάτωνα να χοροπηδάει σαν κατσικι περα δοθε....αφου το εχουμε κανει τσιρκο το γκειμ...
Το παιχνίδι αυτό ξεκίνησε κάνοντας επιτυχία λόγω μιας πρωτότυπης και αινιγματικής υπόθεσης, αλλά έχει καταλήξει σε arcade για τα κέρδη και μόνο, προσπαθώντας να ασχοληθεί με τους πάντες και τα πάντα. Από τον 3ο τίτλο και μετά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον.
Μα το τάγμα/αίρεση των Assassins δεν υπήρχε στην Αρχαία Αίγυπτο... Απορώ πάντως πως και δεν έχουν πάει στην χώρα με τους πιο διάσημους δολοφόνους, την Ιαπωνία.
Ελάτε Ελλάδα ρε μάγκες να δείτε τι εστί βερύκοκο!!!!
εγω προτεινω αρχαια κινα
με shaolin και kung fu :P
Μετα το Brotherhood για μενα το παιχνιδι αρχισε να κανει ελευθερη πτωση.
το Revelations δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο εκτος απο ενα ωραιο νοσταλγικο τελος και τον ΘΕΟΥΛΙ τον ΕΖΙΟ,
το 3 αν δεν ειχε της ναυμαχιες θα ειχε χτυπηση κοκκινο η βαρεμαρα (ηλικρινα απορω πως κανεις δεν το ρωτησε αυτο οταν το φτιαχνανε το παιχνιδι)
τωρα ερχονται οι πηρατες (ναυμαχιες) που οτι ιστορια και να εχει απλα δεν τον ενδιαφερι τον περισσοτερο τον κοσμο (ηλικρινα ειχε πεσει τρελο δουλεμα στα φορουν και εξοργισε καποιους comunity developers το γεγονος οτι κανενας δεν ενδιαφεροταν ΚΑΘΟΛΟΥ για την ιστορια του ηρωα, το ανιμους, το τι γινετε εκτος ανιμους, απλα το 70% και παραπανω θελαν το παιχνιδι για τις θαλασιες μαχες χαχαχαχα)
και τωρα πανε για αλλο παιχνιδι πριν καν βγει αυτο στην αγορα...ΤΕΛΕΙΟΣΤΕ ΤΗΝ #$%#@@# την ιστορια και μετα καντε οτι γουσταρετε μεσο του ανιμους ...Hideo Kojima style...τελειωσε με τον Solid Snake που γουσταραν οι φανατικοι στο MGS4 και μετα ειχε το ελευθερο να κανει οτι γουσταρι στον παρελθον...απλο
ρε αφού έφυγε ο παλιός developer το παιχνίδι πήγε κατά δι$#@$@ου αν μου επιτρέπετε η φράση , ΕΖΙΟ for the win!