Ο πρόεδρος της Nintendo Satoru Iwata δήλωσε πως η online πλατφόρμα του Wii U έχει σχεδιαστεί με τη λογική να υποστηρίξει free to play video games, έτσι ώστε να υπάρχει μία τέτοια δυνατότητα στο νέο σύστημα. «Από τεχνικής πλευράς είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε κάτι τέτοιο, καθώς και όλα τα απαραίτητα micro transactions», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ιαπωνικής εταιρείας στο πλαίσιο ενημέρωσης των επενδυτών.

Παρόλα αυτά σημείωσε πως δεν θα βασιστεί σε αυτή τη λογική το σύστημα, αλλά θα μπορεί απλά να το υποστηρίξει. Όσον αφορά στην τεχνολογική ισχύ του συστήματος, το υψηλόβαθμο στέλεχος σημείωσε ότι στην παρούσα φάση οι developers αξιοποιούν μόλις τη μισή δύναμη του Wii U.
Αποκαλύφθηκαν οι αυξήσεις στα Xbox Series X και Xbox Series S στην Ευρώπη
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity