Τα προβλήματα συνεχίζονται για το Call of Duty: Black Ops 2 καθώς μετά τα παράπονα των χρηστών του PS3 για κάποια bugs και την εμφάνιση του Mass Effect 2 στο δεύτερο DVD της έκδοσης για PC, αρκετοί χρήστες που αγόρασαν ή προ-παράγγειλαν τον τίτλο δεν μπορούν να εξαργυρώσουν τους κωδικούς για τους χάρτες Nuketown 2025 και Nuketown 2025 Zombies. Οι δυσαρεστημένοι παίχτες μετέφεραν τα παράπονά τους στα forums του PlayStation στην Ευρώπη. Από αρκετά posts φαίνεται πως το πρόβλημα για τους κωδικούς εμφανίζεται σε όλες τις εκδόσεις από την κανονική μέχρι και την Care Package Edition και ακόμα δεν είναι σίγουρα αν θα υπάρχει πρόσβαση από τους εν λόγω παίχτες στο επερχόμενο double-XP Σαββατοκύριακο που πλησιάζει. Ένα από τα κείμενα στο forum αναφέρει τα εξής: «Επικοινώνησα με την Sony και μου είπαν πως ο κωδικός μου έχει εξαργυρωθεί στην Γερμανία. Η υποστήριξη πελατών της Activision μέσω του Twitter μου είπε πως ο κωδικός μου θα πρέπει να δουλεύει κανονικά. Δεν με ενοχλεί τόσο το double-XP weekend, αλλά νιώθω πως έδωσα 160 λίρες για την Care Package Edition χωρίς λόγο. Η Activision απλά βγάζει ένα προϊόν κάθε χρόνο χωρίς να του δίνει την απαραίτητη προσοχή».

Η Activision ενημέρωσε τους παίχτες να παρακολουθούν τον λογαριασμό της εταιρίας στο Twitter ώσπου να βρεθεί μια συγκεκριμένη λύση.
Η CD Projekt RED δεν έχει ανακάμψει πλήρως από το λανσάρισμα του Cyberpunk 2077
Όσο και αν με έχει εντυπωσιάσει το παιχνίδι, όσο και να το "υπερασπίζομαι", τί στην ευχή κάνουν εκεί στο mass production? Μεθυσμένους τους βάζουν να δουλέψουν?
Mass Effect 2;;;;;;
Την γλυτωσα με τον κωδικα του Nuketown....pending στο download list.. Δεν εχω βαλει καν το παιχνιδι να δω πως ειναι....Λες να βγει κανα Modern Warfare???
Ντάξει μωρέ.... και τι έγινε αν βάλεις τον κωδικό, και αντί για μπιστολίδι σου βγει το Barbie the game?
"Η Activision απλά βγάζει ένα προϊόν κάθε χρόνο χωρίς να του δίνει την απαραίτητη προσοχή".
Ναι αλλά τις 160 λίρες τις έσκασες για ένα προϊόν που βγαίνει κάθε χρόνο χωρίς να του δίνεται η απαραίτητη προσοχή.
Τόσοι άνεργοι εκεί έξω και αυτοί που κατέχουν τις θέσεις απλά στην κοσμάρα τους...