
Ταυτόχρονα, το UbiWorkshop θα δώσει στην κυκλοφορία ένα συλλεκτικό T-Shirt και θα μειώσει κατά 15% τις τιμές όλων των προϊόντων του για 24 ώρες. Προς το παρόν, τα likes έχουν ξεπεράσει τις 955.000, οπότε δεν είμαστε και πολύ μακριά. Βοηθήστε!

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
ΔΙΑΝΟΜΗ
PEGI
Η Ubisoft κατάφερε να βρει έναν έξυπνο τρόπο να γεμίσει το group του Assassin’s Creed στο Facebook ζητώντας από το κοινό να τη βοηθήσει να μαζέψει 1 εκατομμύριο likes.
Πάρτε ένα like και από μένα και ας μη με ενδιαφέρει ο χάρτης.
Ωραία ιδέα, πολύ έξυπνο :)
αν δεν έκαναν την μ@λ@κ1@ να απαιτούν να τερματίσεις το Multiplayer για να πάρεις το Platinum trophy δεν θα ασχολούμουν, αλλά επειδή θέλω να το τελειώσω 100% λίγη παραπάνω ποικιλία μόνο για καλό είναι... πρίν δυο μήνες έκανε παρόμοιο promo η ΕΑ με 2 αυτοκίνητα στο Hot Pursuit, άλλωστε Free Stuff never hurt anybody :)
Το μόνο game που με κρατάει αρκετά ONLINE στο PSN!
logiko to vrisko to 1 mil like kai liga einai gia auto to game