Το Marvel Super Hero Squad Online, το free-to-play MMO της Gazillion άγγιξε τα τέσσερα εκατομμύρια ενεργών χρηστών ένα χρόνο μετά το ξεκίνημα της λειτουργίας του. Η εταιρεία για να το γιορτάσει πραγματοποιεί relaunch στους servers κάνοντας τους ενιαίους παγκοσμίως, αντίθετα με τους localized που λειτουργούσαν μέχρι τώρα.

“Το σπάσιμο του φράγματος των τεσσάρων εκατομμυρίων είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για το Marvel Super Hero Squad Online και τη Gazillion Entertainment” δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας David Brevik κατά το relaunch. “Λατρεύουμε το πάθος που δείχνουν οι παίκτες για το παιχνίδι και είμαστε ενθουσιασμένοι αλλά και ανυπόμονοι να διαθέσουμε περισσότερο υλικό”.
GTA 6: Δεν είναι φτιαγμένο για τελειομανείς speed- runners
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity