Το Colin McRae Rally εμφανίστηκε στο iTunes της Νέας Ζηλανδίας, λίγο πριν την αποκάλυψή του. Το νέο παιχνίδι για τα κινητά θα βασίζεται στο κλασσικό Colin McRae Rally 2.0 του PS2 και θα περιλαμβάνει συνολικά 30 διαδρομές. Το παιχνίδι κοστίζει 6.5NZ$ και περιλαμβάνει διαδρομές από όλα τα επίσημα ράλλυ συμπεριλαμβανομένου και του Ακρόπολις. Όπως σε όλα τα κλασσικά παιχνίδια της σειράς έτσι και σε αυτό ο συνοδηγός του McRae, Nicky Grist, θα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον παίκτη που θα έχει την δυνατότητα να οδηγήσει ένα εκ των Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Lancia Stratos και Ford Focus.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του παιχνιδιού, θα υποστηρίζεται από το iPad 2 και τις νεότερες εκδόσεις του, τα iPhone 4S/5 και την πέμπτη γενιά των iPod touch.
Κι όμως, αποκαλύφθηκε νέο horror game για το Dreamcast, 25 χρόνια μετά το τέλος ζωής του (trailer)
Αυτό είναι σεβασμός στη fan base σου.
Να σε παρακαλάνε εδώ και χρόνια να βγάλεις το επικό CMR σε κονσόλες της υπάρχουσας γενιάς, είτε καινούργιο είτε σαν remake και να τρολλάρεις βγάζοντάς το στο IOS. Για να το παίξει ο πρωταθλητής του Angry Birds..
Χάθηκε να το βγάλεις και στις φορητές κονσόλες τουλάχιστον; Μπορεί το Vita να μην έχει μεγάλη βάση χρηστών αλλά πιο πολύ θα το εκτιμούσαμε εκεί και με μια τιμή γύρω στα 15€ (τρεις φορές πάνω) θα τα έβγαζες τα χαμηλά έξοδα του port!
Γιατι τι καλυτερο απο το να παιζεις ενα αγωνιστικο game που αφησε εποχη σε οθονη αφης........
Το 2 του ps2 ? αυτό το game θέλει φταίξιμο από την αρχή για next gen