
Σύμφωνα με τον παραγωγό Naoki Yoshida, η ομάδα ανάπτυξης «έχτισε» τον τίτλο από την αρχή και πλέον θα τον προσφέρει εκ νέου έναντι συνδρομής. Η έκδοση για το PlayStation 3 θα διατεθεί μέσα στην περίοδο Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2012.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
ΔΙΑΝΟΜΗ
PEGI
H Square Enix ανακοίνωσε τα σχέδιά της για να ανανεώσει πλήρως την μορφή του Final Fantasy XIV, προσφέροντάς το ως FFXIV 2.0 στους κατόχους PlayStation 3 μέσα στο 2012.
Δεν είχαν πει ότι ακυρώθηκε;Πάντως η έκδοση για υπολογιστές απ'όσο μαθαίνω με τόσα updates έχει γίνει αρκετά καλή και πλέον αξίζει να επενδύσεις,αν ασχολείσαι με το είδος.
Τα mmo με μοντελα συνδρομης ειναι παρελθον κατα την γνωμη μου
Τωρα πως εναν μετριο τιτλο στο pc θα τον συνεχισουν με συνδρομη στην κονσολα;, πρεπει να ειναι πολυ βελτιωμενος ετσι ωστε να αξιζει να πληρωσεις
περιμενω βελτιωση..