Μιλώντας στο περιοδικό Edge, ο Shigeru Miyamoto δήλωσε πως περιμένει υψηλών προδιαγραφών παραγωγές στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που ετοιμάζει η Nintendo για το Nintendo 3DS. Συγκεκριμένα, το υψηλόβαθμο στέλεχος της ιαπωνικής εταιρίας δήλωσε πως «προσωπικά, πιστεύω πως στο eShop του Nintendo 3DS θα δείτε πολλές νέες και αξιόλογες παραγωγές που θα εκμεταλλεύονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος. Χάρη στη δυνατότητα των downloadable τίτλων, θα μπορούμε να προσφέρουμε υψηλών standards games κατευθείαν στους παίκτες».

Ο Miyamoto δήλωσε ακόμη πως θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά remakes κλασικών τίτλων σε ειδικές 3DS εκδόσεις, ενώ επιβεβαίωσε πως σκέφτεται την ανάπτυξη μιας νέας έκδοσης για το The Legend of Zelda: A Link to the Past.
Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο
εγω παλι ελπιζω να ενωποιηθει η vc του wii με το 3ds....αν και δεν το βλεπω να γινεται....
Release date δε μας είπαν...
REMAKE για το The Legend of Zelda: A Link to the Past?I'm f**king sold
για να δουμε.!!!
Ότι είπε ο DevilBringer, A Link to the Past και τα μυαλά στα μπλέντερ. Πάντως στο θέμα online shop οι φορητές πρέπει να πάρουν λίγο από το μοντέλο του iPhone, όχι μόνο μεγάλα studio αλλά άνοιγμα στους ερασιτέχνες και χομπίστες, να δούμε τρελά πράγματα.