Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χυλόπιτα από το Girls Around Me

Οι κάτοχοι iPhone που χρησιμοποιούσαν το application “Girls Around Me” με εποικοδομητικό τρόπο, ίσως να στεναχωρηθούν αν μάθουν ότι το ρωσικής προελεύσεως app δεν διατίθεται πλέον από το iTunes. Οι δημιουργοί της εφαρμογής που έδινε τη δυνατότητα στον χρήστη να εντοπίζει γυναίκες που βρίσκονταν κοντά του, μέσω δεδομένων που προέρχονταν από το Foursquare, το Facebook και το Google Maps, την απέσυραν οικειοθελώς μετά από το θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με την ιδιωτικότητα των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. 



Οι ίδιοι οι developers δήλωσαν ότι δεν έκαναν κάτι μεμπτό, αφού χρησιμοποίησαν δεδομένα που οι ίδιοι οι χρήστες έχουν συμφωνήσει να παρέχουν δημόσια. Αν και κάτι τέτοιο ισχύει, πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν υπόψη τους πού και πώς διατίθενται τα δεδομένα τους, αφού δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάζουν τα «ψιλά γράμματα» των εφαρμογών. Έτσι εγείρονται πολλά ερωτήματα για την πραγματική ασφάλεια των δεδομένων μας και την ιδιωτικότητά μας εν γένει. Όσο για την αναζήτηση γυναικών, οι πρώην χρήστες της εφαρμογής θα πρέπει να επιστρέψουν στις παραδοσιακές τακτικές...

Η Sony αλλάζει κάτι στην ψύξη του PS6, μετά τα όσα έμαθε από τα λάθη στο PS5

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • silver_knight
    • Αν όντως λαμβάναν στοιχεία από τα παραπάνω site,δεν καταλαβαίνω γιατί ο ντόρος για να αποσυρθεί..Το έγραψες και συ Ηλία.Πολύ δεν διαβάζουν τα ψιλά γράμματα..Οπότε ποιός φταίει?

    • Arty2
    • Φυσικά φταίει το μέσο, όχι οι χρήστες. Όπως είναι γνωστό, τα όπλα και τα ναρκωτικά σκοτώνουν, όχι αυτοί που τα πουλάνε.

    • retronostalgos
    • ΧΑΧΑΧΑ..καλο μου θυμισε φαση παλια με τα bluetooth που εψαχνε εβρισκε και χακαραμε τα κιμητα τα ανοιγοκλειναμε στελναμε μηνυματα..αχ ωραια χρονια.

*