Η Panasonic μπαίνει κι αυτή δυστυχώς στη διαδικασία να φτιάξει τα οικονομικά της αποτελέσματα και ως εκ τούτου θα οδηγήσει 10 χιλιάδες υπαλλήλους της στην ανεργία. Ο νέος πρόεδρός της (Kazuhiro Tsuga) ήταν κάθετος στο ότι πρέπει να επιστρέψει άμεσα στην κερδοφορία και ως εκ τούτου οι ενέργειες που μπορούν να γίνουν άμεσα είναι οι περικοπές. Είναι σημαντικό πως κάθε business unit της πρέπει (βάσει των νέων εντολών) να αποφέρει κέρδη της τάξης του 5%.

Το 1/5 των business units της αυτή τη στιγμή όχι μόνο δεν αποφέρει κέρδη, αλλά γράφει και απώλειες συνεχώς. Οι απολύσεις θα αρχίσουν το 2013 μαζί με το κλείσιμο μονάδων, με απώτερο σκοπό το πρόσημο να γίνει θετικό στα τέλη του 2014.
Κι όμως, αποκαλύφθηκε νέο horror game για το Dreamcast, 25 χρόνια μετά το τέλος ζωής του (trailer)
Αυτή η εταιρία πλάκα πλάκα ξέχασα ότι υπάρχει :S Στα κινητά τηλέφωνα εξαφανίστηκε πάντως!
ετσι. προβλεπω εκτιναξη της μετοχης και αυξηση πωλησεων. και δε θα ξεχασουμε φυσικα παχυλο μπονους σε μανατζερους , μελη του διοικτικου συμβουλιου και στον ceo. τα αξιζουν.
Πραγματικά κρίμα! Αυτή και η Sharp είναι ιστορικές εταιρίες όπου έχουν προσφέρει απίστευτες τεχνολογίες και προϊόντα... μην κοιτατε που εδώ στην Ελλάδα όλοι ξέρουν μόνο Apple, Samsung και Sony σαν εταιρίες! Οι έλληνες είναι χοντροάσχετοι με τέτοιες εταιρίες!
Πλέον χρειάζονται δραστικές και χειρουργικές κινήσεις για να επιβιώσουν και οι 2...
"Πλέον χρειάζονται δραστικές και χειρουργικές κινήσεις για να επιβιώσουν και οι 2..."
με 2 λογια απολυσεις