Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

2012 and then what?

Όλοι λίγο πολύ έχουμε ακούσει ότι η χρονιά που διανύουμε πρόκειται να είναι σημαδιακή. Ότι θα μπούμε σε μια νέα διάσταση όπου θα ανέλθουμε ενεργειακά όλοι και θα μεταβούμε σε έναν νέο κόσμο. Κάποιοι άλλοι απλά το θεωρούν το τέλος του κόσμου, ενώ οι περισσότεροι απλά λένε ότι είναι η χρονιά που θα δούμε ακόμα περισσότερους φόρους να μας χτυπάνε κατακέφαλα. Το μόνο σίγουρο είναι το τελευταίο κατ' εμέ. Όμως έχετε αναρωτηθεί ποιες άλλες προφητείες περιγράφουν εσχατολογικά σενάρια για χρονολογίες μετά το 2012; Υπάρχει λοιπόν προφητεία για κάθε έτος που μπορείτε να φανταστείτε. Πάρτε λοιπόν το pop corn σας και αρχίστε να διαβάζετε.

2013
Ο Ρασπούτιν περιέγραφε μια κλιμακωτή έλευση του τέλους του κόσμου αρχίζοντας από το 2003  συνεχίζοντας το 2005 και τελειώνοντας το 2013 με την καταστροφή του κόσμου. Θεωρώντας αυτή την ημερομηνία ως το τέλος όλων μας, μένει ένα έτος για να δούμε αν κάτι τέτοιο ισχύει!

2014
Η Joanna Southcott περιγράφει το 2014 ως το έτος που θα εκπληρωθούν οι αποκαλυπτικές προφητείες του Αγ. Ιωάννη για την νέα χιλιετία. Είναι καλό να σημειώσουμε ότι η Joanna Southcott (1814) επίσης είχε προβλέψει ότι θα φέρει τον Κύριο πίσω στον κόσμο μέσω παρθενογένεσης, επειδή το στομάχι της φούσκωνε και ξεφούσκωνε από μόνο του. Απεβίωσε μετά από λίγο καιρό.

2017
Ο Ιδρυτής του αιρετικού κινήματος “wake up America” υποστηρίζει ότι το 2017 ένας μετεωρίτης θα χτυπήσει τη Γη σκοτώνοντας όλους εκτός από τα μέλη της αίρεσης του.  How convenient...

2019
Και μια «προφητεία» από επιστήμονες. Ο αστεροειδής (2002 ΝΤ7) έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να χτυπήσει την Γη. Αν περάσει ξυστά τότε θα συμβεί μάλλον το 2060.

2020
Ο George Madray κάνοντας μια μίξη νουμερολογίας και μελέτης αρχαίων κειμένων προφητεύει ότι το 2020 θα έχουμε τη Δευτέρα Παρουσία.

2021
Ο πνευματικός καθοδηγητής Floyd Hand προφητεύει ότι οι άνθρωποι από τα αστέρια θα επιστρέψουν στη Γη. Θα υπάρξουν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα όπως σεισμοί, λοιμοί και φωτιές και καμία πόλη δε θα έχει ηλεκτρισμό.

2022
Θυμάστε τον παππούλη που είχε προφητεύσει το λεγόμενο rapture να συμβεί μέσα στην δεκαετία του '90 και απέτυχε και μετά μέσα στο 2010 και απέτυχε; Τώρα προφητεύει ότι θα συμβεί το 2022. What could possibly go wrong?

2025
Ο πυραμιδολόγος (ναι υπάρχει αυτό) Max Toth προφητεύει ότι το 2025 θα γίνει η ένωση του κόσμου μας με τον Βασίλειο του Πνεύματος.

2028
Ο αιδεσιμότατος Charls Meade που θεωρεί αμαρτία το διάβασμα, το να είσαι 17 ετών χωρίς παιδιά, το να πηγαίνεις στο γιατρό και το να μιλάς σε μη ακόλουθους του, προφητεύει το τέλος του κόσμου το 2028.

2035
Σύμφωνα με πολλούς οπαδούς εξωγήινων, το 2035 θα προσγειωθεί μια φυλή ονόματι Raelians στην πρεσβεία του Ισραήλ και ο κόσμος θα ανέλθει πνευματικά σε νέα επίπεδα.

2037
Η Jeane Dixon ήταν ένα μέντιουμ, το οποίο για πολύ καιρό συμβούλευε τον Richard Nixon και πάρα πολλές φορές ήταν στο οβάλ γραφείο προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε προέδρους της Αμερικής καθώς και στην γυναίκα του Ronald Reagan την Nancy Reagan. Ανάμεσα σε άλλες προφητείες είχε πει ότι Δευτέρα Παρουσία του Χριστού θα γίνει το 2037.

2038
Θυμάστε τον Y2K; Υπάρχει και ο Υ2038, ο οποίος θα κάνει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα να επιστρέψουν στην χρονολογία 1-1-1970.

2040
Ο πυραμιδολόγος Max Toth συνεχίζει λέγοντας ότι το 2040 θα έχουμε μια σαρκική ενσάρκωση του Χριστού στη Γη.

2060
Ο αστεροειδής που λέγαμε, δε μας χτύπησε το 2019 τελικά και έρχεται να μας διαλύσει τώρα. Βάσει επιστημονικών μετρήσεων, ο εν λόγω αστεροειδής είναι 2 χμ. σε διάμετρο και αν πράγματι μας χτυπήσει δε θα μείνει τίποτα ζωντανό στη Γη.

2079
H Dr. Helen Wambach Ph. D. κάνοντας ύπνωση σε άπειρους εθελοντές και στέλνοντάς τους στο μέλλον, συγκέντρωσε όλες τις μαρτυρίες τους και βάσει των στοιχείων της έμαθε ότι μέχρι το 2079 το 90% του πληθυσμού της γης θα έχει πεθάνει από φυσικά φαινόμενα καθώς και από πυρηνικούς πολέμους.

2112
Η Προφητεία των Maya, ίσως να είναι λάθος κατά 100 χρόνια. Οπότε τα λέμε σε 100 χρόνια από τώρα.

2280
Ο καθηγητής Rashad Khalifa μελετώντας το Κοράνι και περνώντας το μέσα από υπολογιστές ανακάλυψε ότι το τέλος του κόσμου θα συμβεί το 2280. Όσοι δεν αποδεχτούν αυτό ως αλήθεια θα πεθάνουν ξαφνικά.

3000
Η επιστροφή του Χριστού στον κόσμο. Οι στρογγυλές ημερομηνίες δημιουργούν τέτοια φαινόμενα σύμφωνα με τον J.B. Dimbleby.

3420
Τέλος του κόσμου σύμφωνα με τον  Νοστράδαμο.

3797
Ξανά τέλος του κόσμου σύμφωνα με τον Νοστράδαμο.

7000
Τέλος του κόσμου από τον Νοστράδαμο.

202.000
Σύμφωνα με τους επιστήμονες κάθε 200.000 χρόνια ένας τεράστιος μετεωρίτης χτυπάει τη Γη. Οπότε, λογικά μιλώντας, θα συμβεί κάτι τέτοιο.

100.000.000

Ο αστρονόμος του Princeton E. Thorsett θεωρεί ότι ένα ηλιακό σύστημα 1600 έτη φωτός μακριά από εμάς που αποτελείται από δύο ήλιους, θα έχει σύγκρουση των δύο αστέρων του και οι θανατηφόρες ακτίνες Γάμα που θα εκτοξευθούν θα σκοτώσουν οτιδήποτε ζωντανό στο ηλιακό μας σύστημα.

4.500.000.000

Το μόνο σίγουρο τέλος του κόσμου, καθώς τα «καύσιμα» του ήλιου μας τελειώνουν προκαλώντας τον να εξαπλωθεί καταπίνοντας τον Ερμή, την Αφροδίτη, τη Γη και ίσως και τον Άρη.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το μόνο σίγουρο είναι ένα. Ότι σε 4,5 δις χρόνια θα πεθάνουμε όλοι. Χαρείτε λοιπόν την ζωή και μην αφήνετε μικρά πράγματα να σας εγκλωβίζουν. Always look on the bright side of life!

Καλή Χρονιά!
 
19 ΣΧΟΛΙΑ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • DrManolo
  • ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ κλαίω

  • dameko-doubutsu
  • Εγω ειμαι με τον Νοστραδαμο γιατι ειναι πιο cool .

  • litanies
  • κάποια στιγμή θα έρθει το τέλος του κόσμου...

  • The White Prince
  • Απίστευτο άρθρο Άλκι, εύγε!! Αν επιζήσουμε το κατά το ήμισυ της λίστας, τότε δε χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτε πια γιατί, απλούστατα, κατά το άλλο ήμισυ της χρονολίστας εμείς θα είμαστε ήδη αλοιφή για κάλους!!!! XD

  • Tobajaras
  • "το 2035 θα προσγειωθεί μια φυλή ονόματι Raelians στην πρεσβεία του Ισραήλ"

   Ναι, στην πρεσβεία, αλλά σε ποιά χώρα? ΗΠΑ? Ρωσία? Γερμανία? Ζαϊρ? Παλαιστίνη? ΕΚΕΙ είναι το ερώτημα...

   Νόμιζα ότι μόνο εμείς είχαμε κάτι σαν τους Ελ αλλά μάλλον υπάρχει και η ισραηλινή εκδοχή.

  • Alda
  • Tobajaras the prophecy hath spoken.

  • majorfox
  • να πω και εγω μια προφητεια για τον Kojima ?

  • C0NSTANT1NE
  • ενα ειναι σιγουρο μεχρι να ερθει η συντελεια του κοσμου, η Ελλαδα παντα θα παιρνει δανεια και παντα θα χρωσταει οποτε θα πεθανουμε απο την πεινα και θα γλιτωσουμε απο μετεωριτες ,εξωγηινους ,μεσσιες και ασε τους αλλους να αγχωνονται...αυτο ειναι μαγκια....

  • Gamer-cy
  • Ότι σε 4,5 δις χρόνια θα πεθάνουμε όλοι -πω πω και ειμαι νεος ακομα, χαχαχααχχαα φοβερος

  • Altair
  • O Set Abominae θα καταστρέψει τον κόσμο.

  • Shepard
  • Χαχαχαχαχα... Κ μαμω τα αρθρα!! Αντε δωσ'το τωρα να το διαβασουν οι κολλημενοι!! Κοκομπλοκο ολικης λεμεεεε...

  • Nek Food
  • Ωραίο άρθρο που επιβεβαιώνει την ρύση ότι:
   Η ζωή είναι μία πορεία προς τον βέβαιο θάνατο, άσε που μπορεί να πεθάνεις στον δρόμο.

  • F33L
  • μαλιστα.. δεν την γλιτωνουμε με τιποτα αρα!

  • Gadgetfreak
  • Υπάρχει και ο παράγοντας της ανθρώπινης ηλιθιότητας που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή παίζει να αυτοκαταστραφούμε από δική μας ενέργεια... Ούτως η άλλος κάθε μέρα μολύνουμε το περιβάλλον, πεθαίνουν συνάνθρωποι χωρίς μια βουκιά φαγητό και νερό και για να μην πω άλλα ξενέρωτα, το τέλος θα έρθει από εμάς.

  • Terrorx
  • ωραίο άρθρο, αλλά έτσι και αλλιώς στην Ελλάδα θα πεθάνουμε απο πείνα φέτος :D

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!