Η Apple θα καταφέρει να φτάσει το επίπεδο των πωλήσεων για τις iOS συσκευές στα 280 εκατομμύρια τεμάχια μέχρι τα τέλη του 2012, σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών της αγοράς. Η ίδια έρευνα σημειώνει ότι τα tablets και τα smartphones θα αγγίξουν τα 6.2 δισεκατομμύρια μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, με μία ανάπτυξη που θα ξεκινήσει από το 17% και θα κινηθεί έως και το 20% μέχρι το 2016.

Οι εν λόγω εικασίες μόνο καλό μπορούν να κάνουν στην εταιρία του Κουπερτίνο, που ετοιμάζεται σιγά-σιγά να παρουσιάσει και νέα προϊόντα σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες της.
Κι όμως, αποκαλύφθηκε νέο horror game για το Dreamcast, 25 χρόνια μετά το τέλος ζωής του (trailer)
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity