Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2018: Αυτές είναι οι προσφορές Xbox One στην Ελλάδα

*
Η εβδομάδα της Black Friday 2018 ξεκίνησε και το ελληνικό λιανεμπόριο άρχισε την επικοινωνία των προσφορών που θα «τρέξουν» για το Xbox One, τα περιφερειακά και την υπηρεσία Xbox Live Gold. Xbox One Black Friday λοιπόν και για άλλη μια χρονιά, η Microsoft συμμετέχει ενεργά με πολύ καλές προτάσεις. Φέτος δε, θα προσφέρει μειωμένη τιμή και στις δύο εκδόσεις της κονσόλας της, το Xbox One S και το Xbox One X. Συγκεκριμένα λοιπόν, από τις 23 έως και τις 26 Νοεμβρίου, το Xbox One S 1TB σε όλες τις εκδόσεις του θα πωλείται με μειωμένη τιμή κατά €100 και συγκεκριμένα έναντι €214,99 (από €314,99). Αντίστοιχα, τις ίδιες ημερομηνίες το Xbox One X 1TB σε όλες τις εκδόσεις του θα πωλείται με μειωμένη τιμή κατά €100 και συγκεκριμένα έναντι €429,99 (από €529,99).



Για όσους αγοράσουν κάποια από τις παραπάνω προσφορές (και μόνο γι’ αυτούς) θα «τρέχουν» και άλλες δύο προσφορές. Η πρώτη θα αφορά τα standard Xbox Controllers, τα οποία θα προσφέρονται με έκπτωση 30%. Η δεύτερη αφορά στη συνδρομή Xbox Live Gold, όπου και θα προσφέρεται έκπτωση 40% στην αγορά τρίμηνης κάρτας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*