Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε - Leisure Suit Larry: Love for Sail!

Άλλη μία Παρασκευή η στήλη Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε είναι κοντά σας για να σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο το Leisure Suit Larry: Love for Sail!. Στην επιλογή της μουσικής ο Νικήτας Καβουκλής.

Το 1996 η Sierra On-Line in 1996 κυκλοφόρησε το Leisure Suit Larry: Love for Sail! το τελευταίο παιχνίδι της θρυλικής σειράς, πριν το μεγάλο διάλειμμα του εμβληματικού εργένη Larry Laffer, που επανήλθε στην ενεργό δράση το 2018 με το Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry. Πίσω από μια ακόμα ξεκαρδιστική περιπέτεια βρίσκεται ο σεναριογράφος και δημιουργός Al Lowe. Παρόλο που έγινε γνωστό και ως Leisure Suit Larry 7, ουσιαστικά πρόκειται για τον έκτο τίτλο της σειράς, καθώς όπως πολύ πιθανό να θυμόσαστε ο τέταρτος δεν υπήρξε ποτέ, γι' αυτό και αναφέρεται ως Leisure Suit Larry 4: The Missing Floppies.


Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε ένα κρουαζιερόπλοιο, όπου ο Larry θα βιώσει μια σειρά από, ας τις πούμε, ερωτικές περιπέτειες κυνηγώντας πολλαπλούς στόχους, όπως οι "Drew Baringmore" (Drew Barrymore), "Dewmi Moore" (Demi Moore), "Victorian Principles" (Victoria Principal), "Jamie Lee Coitus" (Jamie Lee Curtis), "Nailmi" & "Wydoncha Jugg" (Naomi & Wynonna Judd) και "Annette Boning" (Annette Bening), κοινώς την αφρόκρεμα των όμορφων γυναικών στο χώρο του θεάματος πριν από 25 χρόνια.

Εμείς σας αφήνουμε να απολαύσετε τις μουσικές συνθέσεις των Frank Zottoli, Ben Houge, Mark Seibert και Al Lowe.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*