Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Μουσική δωματίου: Παρασκευή και 1(E)3

*
Στο νέο κείμενο της στήλης «Μουσική δωματίου» η συντακτική ομάδα σχολιάζει το θέμα που συζητήσατε περισσότερο στο group μας, την ακύρωση της E3 2020.

Αναμενόμενα, η εξέλιξη των ημερών που ξεχωρίζει στη βιομηχανία των videogames, είναι η επίσημη ακύρωση της E3 με παράλληλη κάλυψη του επικοινωνιακού κενού που δημιουργείται από stream events που προγραμματίζουν μεμονωμένα οι συνήθεις ύποπτοι, οι εταιρείες δηλαδή που έτσι κι αλλιώς οργανώνουν παρουσιάσεις κάθε χρόνο στην E3. Ή, έστω, περίπου κάθε χρόνο. Κι αφού το θέμα αυτό απασχόλησε περισσότερο στο Enternity Game Room, ήρθε η ώρα να το «πιάσει» και η συντακτική ομάδα.

Έκτωρ Αποστολόπουλος
H ακύρωση της Ε3 δε μου προκάλεσε ιδιαίτερα μεγάλη έκπληξη, αφού σε όλους τους χώρους του θεάματος και διασκέδασης (συναυλίες, μεγάλα events, αθλητικά γεγονότα) η μία διοργάνωση μετά την άλλη ακυρώνεται ή αναβάλλεται. Με τους χιλιάδες επισκέπτες να θέλουν να έρθουν σε επαφή με τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια των αγαπημένων τους developers, η ακύρωση της Ε3 δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Για τη ρομαντική πλευρά του gaming, τούτη η εξέλιξη είναι στενάχωρη. Όταν έχεις μεγαλώσει με τις παρουσιάσεις, τα ξενύχτια και τα press conferences, όλα αυτά θα σου λείψουν, ακόμα σε αυτήν την ψηφιακή εποχή που διανύουμε. Ο χαμούλης που γινόταν με τον Μιγιαμότο και το Hylian Shield ή με την παρουσία του Keanu Reeves στο περσινό Xbox Media Showcase, είναι στιγμές που σου μένουν στο μυαλό και για τις οποίες θες να συζητάς τις επόμενες μέρες, μήνες ή και χρόνια. Αν κοιτάξουμε όμως το θέμα με πιο ψυχρή και ουσιαστική ματιά, πόσο κακό κάνει η ακύρωση της φετινής Ε3;

Θεωρώ ότι από άποψη ενημέρωσης, ανακοινώσεων και γενικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τη δική μας ενημέρωση, η ζημιά είναι ελάχιστη. Αρκετές εταιρείες θα ακολουθήσουν την οδό του digital event μέσω streaming και θα ανεβάσουν όλα τα απαραίτητα βίντεο και livestreams μέσω των δικών τους καναλιών και υπηρεσιών. Οπότε αν κοιτάξουμε την ουσία και αφήσουμε λίγο στην άκρη το ρομαντικό του θέματος, θεωρώ ότι θα απολαύσουμε στον ίδιο βαθμό τις ανακοινώσεις μέσω των διαδικτιακών παρουσιάσεων. Περισσότερο με ανησυχεί το θέμα του κορωνοϊού και το πόσο έχει επηρεάσει παραγωγές νέου hardware ή και το development νέων παιχνιδιών, παρά ο τρόπος με τον οποίο θα μου μεταφερθούν τα εν λόγω νέα.

Για την Ε3 ως έκθεση πάντως, η συγκεκριμένη κατάσταση σίγουρα δεν είναι καλή. Από τη μία έχεις τη σταδιακή αποχώρηση και την απουσία εταιρειών όπως είναι η Sony και από την άλλη μία γενικότερη ανεξαρτοποίηση των studios και των developers σε ό,τι αφορά τα live events. Πλέον, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να περάσεις το μήνυμά σου ως δημιουργός σε χιλιάδες και εκατομμύρια κόσμο, που η απουσία από ένα τέτοιο event δε μοιάζει φαντάζει καταστροφή. Και αυτό έχει αρχίσει να μπαίνει στο κεφάλι του κόσμου για τα καλά, οι fans αρχίζουν και το συνηθίζουν. Μία σύγκριση ανάμεσα στα σχόλια του κοινού και του ειδικού Τύπου όταν ανακοίνωσε η Nintendo ότι θα αντικαταστήσει την E3 Press Conference με τα Nintendo Direct, με τα σχόλια που γίνονται τώρα στο άκουσμα ότι η Sony θα απουσιάζει, φτάνει για να καταλάβει κανείς προς τα πού πάει το όλο πράγμα. Η Ε3 ως θεσμός σίγουρα δεν πετάει τη σκούφια της που ο κόσμος θα μάθει φέτος να ζει χωρίς το αγαπημένο του gaming event και σίγουρα δεν θέλει αυτός ο κόσμος να συνηθίσει μία και καλή να ζει χωρίς την Ε3 στην καθημερινότητα του τα επόμενα χρόνια.

Μάνος Βέζος
Αν μπορεί η Nintendo να τη «βγάζει» με stream εδώ και χρόνια, μπορεί να τα καταφέρει κι οποιοσδήποτε άλλος. Ως προς ανακοινώσεις και βασική επικοινωνία, αυτή είναι η απλή πραγματικότητα και η βιομηχανία είναι εξ ορισμού τεχνικά προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξεβολεύεται και κανείς. Άλλη παραγωγή είναι η ζωντανή μετάδοση με κοινό, άλλο η μαγνητοσκοπημένη ή ακόμη και η ζωντανή χωρίς κοινό. Χώροι που είχαν μισθωθεί θα μείνουν στην άκρη, πλάνα θα αλλάξουν, προετοιμασία θα πάει χαμένη, αλλά, τουλάχιστον, ο δρόμος που μένει είναι ξεκάθαρος. Συνεπώς ο καταναλωτής είναι εκείνος που θα χάσει τα λιγότερα (σε πρώτη φάση τουλάχιστον) θεωρώ, ακόμη κι αν το θέαμα είναι πιο προσγειωμένο. Σίγουρα ο Τύπος δεν θα έχει πρόχειρες εντυπώσεις, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις κ.λπ. που θα μπορούσε να (υπερ)αναλύσεις ύστερα το κοινό. Βέβαια αυτό σημαίνει και καλύτερο έλεγχο του μηνύματος από κάθε εταιρεία, οπότε μπορεί όλο και κάποια ανακούφιση χωρά εδώ από την πλευρά της εκάστοτε διοίκησης.

Με την ακύρωση της E3 να είναι σύμπτωμα όμως, άλλη μια επίπτωση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας που απασχολεί όλον τον πλανήτη, τα σημαντικά παραμένουν στο προσκήνιο. Ό,τι σχέδια και να έχει κάνει μια εταιρεία για πρόγραμμα κυκλοφορίας, για κατασκευή συστημάτων, για αποτελεσματική διανομή κ.λπ. κινούνται σε ένα τόξο που ξεκινά από «κινδυνεύουν» και καταλήγει στο «πήγαν περίπατο». Ειδικά Sony και Microsoft που έχουν να λανσάρουν νέα συστήματα, έχουν μεγαλύτερο πονοκέφαλο από το αν γίνεται E3 ή όχι και με τι μοιάζει.

Η επίπτωση που δεν θα φανεί σε καμία παρουσίαση και δεν απασχολεί άμεσα κανέναν καταναλωτή είναι οι χαμένες εμπορικού ενδιαφέροντος συναντήσεις που γίνονται ακόμη και σήμερα σε εκθέσεις όπως η E3. Δεν είναι τόσο απαραίτητες όσο πριν από 10 και 15 χρόνια αλλά στις δουλειές η προσωπική επαφή παίζει πάντα ρόλο, κάνει πάντα διαφορά σε κάποια επίπεδα και αυτή ακριβώς είναι που ακυρώνεται πρώτα πρώτα σε αυτήν την περίπτωση. Και η αξία τέτοιων αλληλεπιδράσεων κοστολογείται πολύ δύσκολα και κυρίως στη θεωρία.

Όσο για εμάς τους ίδιους, αν και δεν θα παραμείνουμε στην κλασική ρουτίνα -τόσες παρουσιάσεις θα γίνουν άλλωστε-, η απλή αλήθεια είναι πως αισθανόμαστε και λίγο σαν να πήραμε άδεια μετ’ αποδοχών που δεν αφαιρείται καν από την κανονική άδεια.

Σταύρος Βέργος
Η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει φέρει πολλαπλές ακυρώσεις σε μεγάλα events τις τελευταίες μέρες. Ακυρώνονται αγώνες ή γίνονται κεκλισμένων των θυρών στο NBA, στις διοργανώσεις της UEFA και ακόμη και το Overwatch League αλλά και οι λίγκες του League of Legends έπραξαν αναλόγως. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πολύ πιθανόν να πάνε μερικούς μήνες πιο πίσω και το φετινό Euro μάλλον θα διεξαχθεί του χρόνου. Όσον αφορά την E3 ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος.

Η Ε3 έχει χάσει πλέον την αίγλη της, μεγάλες εταιρείες απουσιάζουν απ' την έκθεση και όλο και μεγαλύτερο μέρος της πίτας πήραν events για εντυπώσεις παρά για ουσιαστικές ειδήσεις. Αν μη τι άλλο η ακύρωση της φετινής έκθεσης ίσως και να λειτουργήσει θετικά για τον ίδιο το θεσμό. Πρέπει να γίνει ένας επαναπροσδιορισμός της έκθεσης, τόσο ως προς το σε «ποιους» θα απευθύνεται, «πώς» θα τους απευθύνεται αλλά και ποιος θα είναι ο ρόλος της Ε3 μέσα στο ετήσιο καλεντάρι. Η Gamescom συνεχίζει να παίρνει μεγάλο μέρος της πίτας των ανακοινώσεων και ακολουθούν Paris Games Week και Tokyo Game Show που είναι platform agnostic μαζί με το PSX που προτιμά τον τελευταίο καιρό η Sony.

Οι εταιρείες φαίνεται να προτιμούν το άπλωμα των ανακοινώσεων μέσα στη χρονιά, ώστε να κερδίζουν τις εντυπώσεις, να κρατούν το hype και να μη χρειάζεται από αρκετά νωρίς να δεσμευθούν με πράγματα που μπορούν να ανακοινώσουν αργότερα. Απ' την άλλη, ένα μεγάλο ανεξάρτητο event σίγουρα αποτελεί όφελος για όλη τη βιομηχανία. Είναι σαν μια μεγάλη γιορτή, γεμάτη νέα και προσδοκίες. Πάντα είχε και θα έχει θέση μια Ε3 στο καλεντάρι, αρκεί να γνωρίζουν οι διοργανωτές πώς θα την πλάσουν.

Τώρα εμάς στο Enternity δεν ξέρω κατά πόσο θα μας επηρεάσουν τέτοιου είδους ακυρώσεις. Δεν ήμουν απ' αυτούς που τραβούσαν κουπί το συγκεκριμένο διάστημα αλλά στην ταβέρνα μετά τη λήξη του event πήγαινα. Εύχομαι να μην ακυρωθούν τα μπριζολίκια.
Δημήτρης Βούρδας
Πρώτα απ’ όλα πόσο μακρινή σας φαίνεται η είδηση της ακύρωσης της Ε3; Έχουν περάσει λίγα εικοσιτετράωρα και λόγω των αδιάκοπων εξελίξεων μοιάζει να έχουν περάσει εβδομάδες από την απόφαση της ESA. Πλέον, δεν γίνεται λόγος για το εάν ήταν η σωστή απόφαση για την αναβολή της έκθεσης, αλλά γιατί άργησε τόσο πολύ να παρθεί αυτή.
Φυσικά εκτός από τις αντιδράσεις που αφορούν τις άμεσες συνέπειες, υπάρχουν κι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που θα πρέπει να εξετάσει κανείς για το μέλλον της μεγαλύτερης έκθεσης για video games. Εδώ που είμαστε, μάλλον η αναβολή της Ε3 μπορεί να είναι εικόνα από το μέλλον, καθώς τα περασμένα χρόνια βλέπαμε μία συνεχόμενη πτώση στο ενδιαφέρον του κοινού, η οποία είχε κορυφωθεί με την απουσία της Sony, στην περσινή version της έκθεσης.

Την ίδια στιγμή με δεδομένο πως πλέον οι ειδήσεις από τις μεγάλες εταιρείες έρχονται σε διαφορετικά events, με την εξαίρεση της Microsoft εξαιτίας των σχέσεων της με το αμερικάνικο κοινό, η είδηση για την απώλεια της Ε3 από το φετινό πρόγραμμα μάλλον δεν θα στεναχωρήσει άπαντες, ίσως ούτε τους περισσότερους. Σε κάθε περίπτωση πλέον, με την εξάπλωση των διαρροών και του παιχνιδιού στα social media, η παρουσίαση της εκάστοτε εταιρείας δεν θα προκαλέσει τις αντιδράσεις που θα είχε στο παρελθόν.

Στην τελική, κανείς δεν ξέρει ακόμη πόσο διαφορετική θα είναι η καθημερινή ζωή όταν η πανδημία του κορωνοϊού ολοκληρωθεί. Αλλά σε περιπτώσεις όπως της Ε3 μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και να την οδηγήσει σε έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο. Μέχρι τότε, να πλένετε καλά τα χέρια σας και να ακολουθείτε τις οδηγίες των υπευθύνων.

Νικήτας Καβουκλής
Η ακύρωση της E3 2020 σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Αισθάνομαι λες και αφαίρεσαν από τη ζωή μου ένα κομμάτι, που παρακολουθώ με κάθε λεπτομέρεια από το 2013 και μετά. Χωρίς Ε3, οι πρώτες μέρες του φετινού Ιούνη δεν θα είναι ίδιες. Δεν ήταν μόνο οι συνεντεύξεις Τύπου κάθε εταιρείας, αλλά και όλες εκείνες οι ενημερωτικές εκπομπές που μου κρατούσαν συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αυτό που θα λείψει στην ουσία είναι η συγκέντρωση των εταιρειών σε ένα χώρο. Από την άλλη αυτά που είχαν προγραμματίσει, θα μας τα παρουσιάσουν δίχως καμία έκπτωση. Είτε αυτό γίνει τις μέρες που ήταν προγραμματισμένη η Ε3, είτε κάποια άλλη στιγμή. Για εμάς που καλύπτουμε «ζωντανά» τα γεγονότα και την ειδησεογραφία σε τέτοιες περιπτώσεις, μάλλον θα υπάρξει η θετική εξέλιξη ότι θα αποφύγουμε την κόπωση από τις αλλεπάλληλες παρουσιάσεις και τα συνεχόμενα ξενύχτια μπροστά από 2 και 3 οθόνες και κυρίως πάνω από το πληκτρολόγιο.

Εννοείται πως η ακύρωση της έκθεσης είχε σοβαρά επακόλουθα στα μέλη της συντακτικής ομάδας και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Όχι τίποτα άλλο, μη σας δημιουργηθεί η εντύπωση πως σας προσφέρουμε μονοδιάστατη ενημέρωση, αποκλειστικά για θέματα τεχνολογίας.

- Ο κύριος διευθυντής σύνταξης αποφάσισε να καλλιεργήσει κοτσίδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
- Ο αρχισυντάκτης κλείστηκε επί 12 ώρες στο δωμάτιό του θρηνώντας την οριστική απώλεια του Ε3 Coliseum με τον Geoff Keighley (είχε ελπίδες ότι θα άλλαζε γνώμη).
- Ο Πλάτων Πέππας ορκίστηκε να περιορίσει την κατανάλωση μουσακά στο μισό ταψί.
- Ο Έκτωρ Αποστολόπουλος έκαψε το κασκόλ της ΑΕΚ.
- Ο Δημήτρης Βούρδας υποσχέθηκε ότι τα μονοθέσια στη φετινή F1 δεν θα έχουν ρόδες.
- Ο Πάνος Πετρόπουλος αποφάσισε να διακοσμήσει το μαγαζί του με φανέλες του Παναθηναϊκού.
- Και τέλος, ο έρμος ο βοηθός αρχισυντάκτη έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη, γιατί το σερί του σε Ε3 δεν ξεπέρασε το σερί πρωταθλημάτων του Ολυμπιακού.

Πληροφορίες ότι ο δημιουργός του Νερντάκη απολαμβάνει ζεστή σοκολάτα με μισό κιλό ζάχαρη και γελάει μέχρι δακρύων με τα παραπάνω ελέγχονται ως απολύτως ακριβείς.

Λεωνίδας Μαστέλλος
Εντάξει αναμενόμενη ήταν η ανακοίνωση. Θα ήταν άλλωστε ανόητο να συγκεντρωθεί τόσος κόσμος εν μέσω πανδημίας. Τώρα τι σημαίνει η ακύρωση της Ε3 για την ίδια τη βιομηχανία, μάλλον όχι πολλά βάσει συνθηκών. Άλλωστε πρόκειται για κόσμο που έχει «συνηθίσει» την παρακολούθηση streams και online events, οπότε τα βασικά δεν πρόκειται να χαθούν. Ίσως και να είναι καλύτερα από μια άποψη, αφού ένα online event θα μπορούσε να αποφύγει τη φασαρία και τους άχρηστους εντυπωσιασμούς των τελευταίων χρόνων και να εστιάσει σε πιο ουσιαστικά πράγματα. Υπάρχει η πιθανότητα να δούμε περισσότερο ζουμί, ειδικά από τη στιγμή που οι εταιρείες δεν χρειάζεται να δώσουν πολλά χρήματα για την οργάνωση ενός κανονικού event. Σίγουρα θα πήξουμε σε trailer (αλλά αυτό συνέβαινε έτσι κι αλλιώς), ίσως όμως να δούμε και ουσία (gameplay κανείς;). Η βαρύτητα τυχόν ανακοινώσεων δεν πρόκειται να μειωθεί, ειδικά αν πρόκειται για τις νέες κονσόλες που όλοι περιμέναμε να δούμε στην έκθεση. Και πάλι θα είναι μάλλον πιο λιτές, αλλά η ουσία και το νόημα δεν θα χαθούν (ελπίζω δηλαδή). Τώρα σε εμπορικό επίπεδο μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι οι εταιρείες θα τα καταφέρουν, θα βρουν εναλλακτικούς τρόπους για τη σύναψη συμφωνιών ή ό,τι άλλο κάνουν πίσω από κλειστές πόρτες.

Σίγουρα όλοι θα ξεβολευτούμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά.

Βασίλης Παπασπηλίου
Ακυρώθηκε, λοιπόν, και η E3 2020 εξαιτίας του κορωνοϊού και νομίζω πως η είδηση αυτή δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη. Η φετινή έκθεση θα είχε εξ αρχής σημαντικές απώλειες, με την Sony να πρωτοστατεί ως απούσα. Συνεπώς, η ESA είχε έναν παραπάνω λόγο να μην πάρει το ρίσκο της E3 2020 εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας του COVID-19 (ναι, καταχωρήθηκε επισήμως ως πανδημία, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας). Πέρα από την απόφαση των διοργανωτών -η οποία ήταν σωστή από πολλές απόψεις- μένει να σχολιαστούν οι τυχόν επιπλοκές που θα δημιουργήσει η απουσία της έκθεσης στην παρουσίαση software και hardware.

Ευτυχώς, ζούμε στην καρδιά της ψηφιακής εποχής, οπότε δεν θα αποτελέσουν σημαντικό πρόβλημα οι παρουσιάσεις των προϊόντων. Παρόλα αυτά, σίγουρα δεν θα έχουν και τον ίδιο αντίκτυπο, αφού η μισή ουσία των εκθέσεων αυτών είναι και… το show. Άλλωστε, διαφορετικά σχολιάζεται ένα trailer που μεταδίδεται απλά μέσω stream και αλλιώς ένα που παρουσιάζεται από τον Keanu Reeves (ή με ένα ακόμα αμήχανο χορευτικό για το επόμενο Just Dance, το θέαμα παραμένει «διασκεδαστικό», το μήνυμα το πήρατε).

Σε γενικές γραμμές, το γεγονός δεν επηρεάζει ιδιαίτερα ούτε τους fans αυτούς καθαυτούς, μιας και η προσέλευση σε διοργανώσεις αυτού του είδους ήταν ανέκαθεν περιορισμένη. Μεγαλύτερο αντίκτυπο θα έχουν οι ακυρώσεις διαφόρων τουρνουά -με άμεσο παράδειγμα την ακύρωση τεσσάρων events του Capcom Pro Tour 2020- όπου ο κόσμος, είτε ως διαγωνιζόμενος είτε ως θεατής, διασκεδάζει αρκετά παραπάνω. Στο κάτω κάτω, η συγκεκριμένη βιομηχανία θα βρει τρόπους να διατηρήσει, ή έστω να προσαρμόσει τους ρυθμούς της στην παρούσα κατάσταση, όποτε το πόρισμα που βγαίνει τελικά είναι πως οι επιπτώσεις της ακύρωσης αυτής θα είναι μικρές έως και αμελητέες.

Πλάτων Πέππας
Κακά τα ψέματα. Όντας αντιμέτωποι με μια απειλή που μόλις πρόσφατα χαρακτηρίστηκε ως «πανδημία», η έλλειψη μιας Ε3 κρίνεται μάλλον ως μικρής σημασίας.

Ειδικότερα με τις διαστάσεις που έχει πάρει η ενημέρωση μέσω διαδικτύου τα τελευταία χρόνια. Ούτως ή άλλως το ευρύ κοινό, ο μέσος καταναλωτής, δεν είχε πρόσβαση στην Ε3 πάρα μόνο μέχρι πρόσφατα και σε περιορισμένο αριθμό. Τα περισσότερα και ουσιαστικοτερα νέα τα μαθαίναμε μέσω συνεντεύξεων Τύπου αλλά και σωρείας trailer που εκμεταλλεύονται το buzz της E3 και κυκλοφορούν εκείνη τη χρονική περίοδο. Αυτά θα γίνουν και φέτος, σε παρεμφερείς ή όχι ημερομηνίες ― να είστε σίγουροι. Οπότε ειδησεογραφια θα υπάρχει όπως φαίνεται.

Από την άλλη, για όσο διαρκούν τα μέτρα ασφαλείας, θα δούμε ελάχιστα ή και καθόλου hands-on previews, μιας και δεν έχουν όλοι οι developers την οικονομική δυνατότητα να πετούν ξεχωριστά σε όλον τον κόσμο για preview events, ή ακομα και τη θέληση να οργανώσουν τέτοια. Και η Ε3 αποτελούσε την ιδανική ευκαιρία για μικρότερου βεληνεκούς site (σαν τα ελληνικά προφανώς) να ταξιδέψουν άπαξ σε έναν προορισμό και με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό να βγει ύλη από πολλαπλές πηγές, που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αδύνατο να παραχθεί.

Η προτίμηση του καθενός σε τέτοια άρθρα, πιο προσωπικές εμπειρίες από επερχόμενους τίτλους δηλαδή, είναι και αυτό που θα καθορίσει το αν του λείπουν ή όχι τέτοια κείμενα. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα preview σπάνια μου λέει κάτι ως πληροφορία, όμως κρατώ σε απίστευτη εκτίμηση τις συνεντεύξεις με developers και αυτές θα μου λείψουν φέτος. Ευελπιστώ πως ίσως βρεθεί τρόπος να πραγματοποιηθούν κάποιες μέσω web, ωστόσο με την Ε3 ακυρωμένη όλα αυτά είναι ακόμα ευσεβείς πόθοι και τίποτα παραπάνω.

Εν τέλει, θα ήθελα να κλείσω το παρόν κείμενο που η αρχισυνταξία τοποθετεί συνήθως τελευταίο κατά σειρά, με την ευχή να είστε όλοι καλά. Βασικά, να είμαστε όλοι καλά, να επιβιώσουμε, αυτό προέχει στις περίεργες εποχές που ζούμε και, Ε3, Gamescom κ.τ.λ. θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε ξανά στο μέλλον. My 2 cents. 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!