Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε - Beyond Good & Evil

Άλλη μία Παρασκευή η στήλη Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε είναι κοντά σας για να σας ταξιδέψει μελωδικά πίσω στον χρόνο. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο το Beyond Good & Evil. Τη μουσική επιλέγει ο Βασίλης Καμακάρης.

Αν αναπολήσω τις παλιές εποχές της Ubisoft αρκετοί τίτλοι θα μου έρθουν στο μυαλό και το Beyond Good & Evil είναι ένας από αυτούς. Το Beyond Good & Evil κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2003 και για πολλούς από εμάς που βιώσαμε τις περιπέτειες της Jade ήταν ένας από τους αγαπημένους μας τίτλους σε PlayStation 2, Xbox και GameCube.


Το Beyond Good & Evil παιχνίδι προσφέρει πολλά, έναν φανταστικό κόσμο για να εξερευνήσουμε, χαρακτήρες με βάθος και μια όμορφη ιστορία. Η Jade είναι μια αγαπημένη φιγούρα και παρέα με τον Pey'j θα πολεμήσουν στο πλευρό της αντίστασης για να ανακαλύψουν τα μυστικά των Alpha Section. Το soundtrack του Beyond Good & Evil διαθέτει ένα ζωντανό χαρακτήρα από κάθε γωνία του κόσμου, με μπόλικα ethnic στοιχεία που τονίζουν το σύμπαν και την μοναδικότητα του τίτλου.

Φυσικά ένα τίτλος σαν αυτό δεν είναι μια τυχαία προσωπική επιλογή, καθώς η ανάγκη για το πολυπόθητο Beyond Good and Evil 2 και το βάσανο της υπομονής που περνάμε, θα μας φέρει μεγάλες ανατροπές στην ιστορία όπως είδαμε και στο πρόσφατο cinematic του 2018, με την Jade στο πλευρό των Alpha Section.

Μέχρι την κυκλοφορία του Beyond Good and Evil 2 απολαύστε το εντυπωσιακό soundtrack του πρώτου παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*