Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε - Devil May Cry 3: Dante's Awakening

*
Άλλη μία Παρασκευή η στήλη Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε είναι κοντά σας για να σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο το Devil May Cry 3: Dante's Awakening. Στην επιλογή της μουσικής ο Βασίλης Καμακάρης.

Ήρθε η Παρασκευή και αυτό σημαίνει ένα πράγμα… Σαββατοκύριακο! Η γλυκιά περίοδος για ξεκούραση και χαλαρό gaming για να ξεδώσουμε από την καθημερινότητα. Τι χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το πακέτο; Ζεστασιά και άνεση και φυσικά μια pizza. Η επιλογή του φαγητού δεν είναι τυχαία, καθώς την ίδια επιλογή θα έκανε και ο Dante στο Devil May Cry 3: Dante's Awakening που θα σας κάνει συντροφιά στο νέο Γραμμόφωνο.


Το Devil May Cry, αναμφίβολα, είναι από τις σειρές που η μουσική αποτελεί βασικό κομμάτι της συνταγής. Το Dante's Awakening διαθέτει έναν χαρακτήρα industrial metal που διατηρείται απαράλαχτος ακόμα στις πιο πρόσφατες προσθήκες της σειράς DMC: Devil May Cry και Devil May Cry 5. Ως παιχνίδι το Devil May Cry 3: Dante's Awakening είναι ένα από τα αγαπημένα μου της σειράς, προσφέρει εθιστικό gameplay που σε συνδυασμό με την μουσική του είναι ο συνδυασμός που κάνει την σειρά μοναδική στο είδος των παιχνιδιών hack and slash. Για την ιστορία το Devil May Cry 3: Dante's Awakening κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2005 στο PlayStation 2 και αργότερα έγινε διαθέσιμο σε PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά, να βάλετε το αγαπημένο σας παιχνίδι. Το soundtrack του Devil May Cry 3: Dante's Awakening είναι εδώ για να δώσει το κατάλληλο boost στις μάχες σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*