Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε - Gabriel Knight: Sins of the Fathers

Άλλη μία Παρασκευή η στήλη Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε είναι κοντά σας για να σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο το Gabriel Knight: Sins of the Fathers. Στην επιλογή της μουσικής ο Νικήτας Καβουκλής.

Βρισκόμαστε στο 1993, σε μια εποχή που τα point and click adventures της Sierra Entertainment βρισκονται στο απώγειο της δόξας τους. Ο Ken Williams έχει δώσει το ελεύθερο στην Jane Jensen να εκφραστεί δημιουργικά με όποιον τρόπο θέλει και το αποτέλεσμα είναι το Gabriel Knight: Sins of the Fathers, η αρχή μιας τριλογίας που ολοκληρώθηκε το 1999. Με μια απλή αναζήτηση στο enternity.gr θα μπορέσετε να βρείτε τα εκτενή αφιερώματα που είχαμε παρουσιάσει πριν από μερικά χρόνια.


Πρωταγωνιστής είναι ο Gabriel Knight, ιδιοκτήτης βιβλιοπωλειου στη Νέα Ορλεάνη και φέρελπις συγγραφέας. Κάθε βράδυ βλέπει το ίδιο όνειρο. Μια ηλικιωμένη γυναίκα καίγεται στην καλύβα μια μάγισσας. Ένα μαχαίρι, ένα μενταγιόν, αίμα και ο Gabriel ξυπνάει έντρομος μέσα στη νύχτα. Δυσκολεύεται να κατανοήσει το πως ο συγκεκριμένος εφιάλτης συνδέεται με τη ζωή του και ασφαλώς, δεν έχει ποτέ στο παρελθόν δει το πρόσωπο της γυναίκας η οποία βιώνει αυτόν τον φρικιαστικό θάνατο.

Προσπαθώντας να διερευνήσει τι κρύβεται πίσω από τον εφιάλτη του, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια σειρά από φόνους, που οι αστυνομικές αρχές χαρακτηρίζουν ως Voodoo Murders. Θα χρειαστεί να ταξιδέψει μέχρι τη Βαυαρία, όπου θα αποκαλύψει ότι είναι ο τελευταίος απόγονος της οικογένειας Ritter, που έμειναν γνωστοί στην ιστορία ως Schattenjägers ή Shadow Hunters.

Πολλά έχουν μείνει στη μνήμη μας από το παιχνίδι, αυτό όμως που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ είναι η φωνή του Tim Curry, κάθε φορά που έλεγε τη φράση "Just tell me anything at all".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*