Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε - Kameo: Elements of Power

*
Άλλη μία Παρασκευή η στήλη Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε είναι κοντά σας για να σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο το Kameo: Elements of Power. Στην επιλογή της μουσικής ο Δημήτρης Βασιλάκης.

Αν είσαι gamer για περίπου 40 χρόνια. Αν έχεις παίξεις το παιχνίδια που έχω παίξει, από το κλασικό Pong ως τα παιχνίδια του σήμερα, έχεις ακούσει πολλά, πάρα πολλά soundtrack. Μερικά από αυτά είναι πραγματικά αριστουργήματα, μου έχουν μείνει για πάντα στο μυαλό, τα έχω ακούσει και ξανακούσει. Τη ζημιά που έπαθα με το soundtrack Kameo: Elements of Power της Rare έναν από τους launch τίτλους του Xbox 360, δεν την έχω πάθει με κανένα άλλο.


Μετά από αρκετό καιρό, γράφοντας αυτές τις γραμμές, το ακούω πάλι και προβλέπεται, για μια ακόμη φορά στα τελευταία 16 χρόνια της ζωής μου, τρελή λούπα. Είναι απίστευτο ότι όποτε και να με ρωτήσεις για την κορυφαία μουσική της μεγάλης μας αγάπης, η απάντηση είναι πάντα αυτή. Θυμάμαι όταν πρωτόπαιξα το παιχνίδι, μια όμορφη μαγική εικόνα, και ένας υπέροχος ήχος πλημμύριζε τα αυτιά σου. Ήταν Δεκέμβριος του 2006 και ένας έρωτας είχε γεννηθεί.

Αυτό που κάνει τον έρωτα αυτό ακόμα πιο συγκλονιστικό, είναι ότι η αγάπη μου για τη μουσική, είναι σαφώς μεγαλύτερη από αυτή για το παιχνίδι, ενώ ο χρόνος που έχω ξοδέψει για να το ακούω είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος από αυτόν που έχω αφιερώσει στο ίδιο το παιχνίδι. Παρουσιάζεται λοιπόν το οξύμωρο, η αγαπημένη μου μουσική από videogames να μην είναι συνδεδεμένη με μια στιγμή, με ένα συναίσθημα που άφησε το παιχνίδι αυτό καθαυτό, αλλά με την υπέροχη αίσθηση και το ταξίδι που πάντα με πήγαινε η μουσική του. Ένα παραπάνω λοιπόν ότι έτυχε αυτή η μουσική να με συντροφέψει για πολλές ώρες σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής μου.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση λοιπόν, αφήνω τα λόγια και σας παραδίδω στον υπέροχο ήχο που και εγώ τώρα απολαμβάνω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*