Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε - The Last Ninja

Άλλη μία Παρασκευή η στήλη Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε είναι κοντά σας για να σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο το The Last Ninja. Στην επιλογή της μουσικής ο Νικήτας Καβουκλής.

Η System 3 βρίσκεται πίσω από πολλά επιτυχημένα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του '80 για Commodore 64. Ένα από αυτά ήταν το The Last Ninja, ένα 2,5D adventure που συνδυάζει εξερεύνηση, μάχες και επίλυση γρίφων. Πρωταγωνιστής είναι Armakuni, ένας ninja με αποστολή να φτάσει στο παλάτι του μοχθηρού shogun Kunitoki προκειμένου να τον εκτελέσει, παίρνοντας έτσι εκδίκηση για τους συντρόφους του αλλά για να ανακτήσει μια σειρά από ιερά scrolls. Ο δρόμος που έχει πάρει μόνο εύκολος δεν είναι και σε κάθε γωνιά περιμένουν οι μπράβοι του Kunitoki. Όσο ο Armakuni πλησιάζει στο παλάτι, αυτοί γίνονται όλο και πιο δυνατοί.


Το The Last Ninja έμεινε στην ιστορία ως ένα απο τα παιχνίδια του Commodore 64 με την υψηλότερη βαθμολογία και δικαίως, μιας και για τα τεχνολογικά δεδομένα του συγκεκριμένου υπολογιστή, η δουλειά που είχε γίνει ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Η σύνθεση της μουσικής πραγματοποιήθηκε από τον Ben Dalglish και τον Anthony Lees. Σύμμαχός τους το εξαιρετικό chip ήχου του Commodore 64. Όσοι έζησαν την εποχή εκείνη, προφανώς θυμούνται πως βοήθησε πολλούς καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*