Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε- Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory

*
Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η στήλη Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε είναι κοντά σας για να σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο το Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory. Στην επιλογή της μουσικής ο Βασίλης Καμακάρης.

Απρίλιος 2005, ο μήνας που ξεκίνησα για πρώτη φορά ταξίδι μου στις σελίδες του PlayStation 2 Official Magazine. Στο εξώφυλλο βρισκόταν το Metal Gear Solid 3: Snake Eater και μαζί του ένα δισκάκι που περιλάμβανε διάφορα demos και trailers παιχνιδιών. Διαβάζοντας το review του Metal Gear Solid 3 και δοκιμάζοντας το demo του, άρχισα μετά να ψάχνω τα trailers για τα επόμενα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν. Τότε έπεσα πάνω στο Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory, που βρισκόταν στην λίστα με τα trailers παιχνιδιών. Στο trailer όσο παρατηρούσα τις σκηνές από το παιχνίδι, δεν θα ξεχάσω την μουσική που τις συνόδευε. Το El Cargo του συνθέτη Amon Tobin ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή μου.


Ο καιρός πέρασε, το Splinter Cell: Chaos Theory κυκλοφόρησε και φυσικά έπρεπε να το δοκιμάσω. Η εμπειρία που μου πρόσφερε ήταν αναμφίβολα μια από τις καλύτερες που έχω βιώσει σε τίτλο της σειράς Splinter Cell. Έχοντας διαβάσει στο παρελθόν ιστορίες του Tom Clancy, το Chaos Theory έθεσε τον πήχη ψηλά. Το έντονο stealth στοιχείο και η σκοτεινή παλέτα στα χρώματα του παιχνιδιού παρείχαν μια εμπειρία που θέλει τον παίκτη να γίνει ένα με τις σκιές. Το soundtrack του τίτλου είχε ένα techno dark στοιχείο και σε συνδυασμό με την ένταση του παιχνιδιού, θα το ζήλευε κάθε ταινία δράσης της εποχής.

Σας εύχομαι από την μεριά μου καλή χρονιά και απολαύστε το soundtrack του Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory με την μαεστρία του Amon Tobin.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*