Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cloud-saves με το 3.60 firmware στο PS3

Η ιστοσελίδα Kotaku αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο της μία φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με τη δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων του PS3 σε ένα μηχανισμό cloud-computing. Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν φτάσει στα γραφεία των συναδέλφων, η Sony έχει ενημερώσει τους developers να ετοιμάσουν ένα τέτοιο σύστημα, ώστε ο παίκτης να έχει τη δυνατότητα να κάνει save σε ένα τίτλο και στη συνέχεια να μπορεί να τον συνεχίσει (load) είτε από το PS3, είτε από το NGP, είτε ακόμη και από μία Android συσκευή που θα έχει εγκατεστημένη την PlayStation Suite.



Όπως φαίνεται, μία τέτοια δυνατότητα θα υποστηριχθεί σε όσους τίτλους είναι cross-platform και σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε τη νεότερη έκδοση firmware (3.60) για να τη δούμε να γίνεται πραγματικότητα.


Συλλεκτικό PS5 και αξεσουάρ εμπνευσμένα από το Marvel’s Wolverine ανακοίνωσε η Sony (video)

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*