Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cortana voice commands στο επόμενο Xbox One update

Τα μέλη του Xbox One Preview Program υποδέχτηκαν ακόμα ένα update για το Xbox One, το οποίο φέρνει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών στην κονσόλα. Πρόκειται για το πιο σημαντικό update του καλοκαιριού και πλέον έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από αυτό. Έτσι, το Xbox One θα υποστηρίζει Cortana voice commands (φωνητικές εντολές μέσω headset και Kinect), πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό για να αναζητήσουν νέα games, να ενημερωθούν για τη δραστηριότητα των φίλων τους, να ξεκινήσουν νέο party session, να ολοκληρώσουν διάφορες εργασίες, και να ενεργοποιήσουν την κονσόλα (αν χρησιμοποιούν Kinect), και πολλά άλλα. Βέβαια, η Microsoft υποσχέθηκε περισσότερα χαρακτηριστικά -όσον αφορά στην Cortana- προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εμπειρία.



Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν βελτιωμένη οθόνη Game Collection, προσθήκη του Facebook Friend Finder, και βελτιωμένες δυνατότητες κοινής χρήσης. Νέο update υπάρχει επίσης και για το Xbox app στα Windows 10, το οποίο επιτρέπει την επεξεργασία των game clips, καθώς και την προσθήκη PC games στη λίστα με τα “top played games” στο Xbox Live. Το νέο Xbox One update θα διατεθεί σε όλους τους κατόχους Xbox One αυτό το καλοκαίρι. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη ιδέα για το επόμενο Xbox One update μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*