Ο υπεύθυνος της Infinity Ward Mark Rubin επιβεβαίωσε ότι το Call of Duty: Ghosts θα χρησιμοποιήσει dedicated servers (αποκλειστικούς διακομιστές) σε όλες τις πλατφόρμες. Αν και ήδη έχει ανακοινωθεί ότι για τις εκδόσεις του τίτλου για Xbox One και PC θα διατίθεται αποκλειστικοί διακομιστές, το στέλεχος της ομάδας ανάπτυξης τόνισε ότι η εν λόγω υπηρεσία θα ισχύει για την επόμενη γενιά συστημάτων, αλλά και για την τωρινή. Στη συνέχεια ο Rubin ανέφερε ότι πλέον οι χρήστες θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ανεξάρτητα από την πλατφόρμα, την τοποθεσία ή τη σύνδεση που διαθέτουν.

Υπενθυμίζεται ότι το Call of Duty Ghosts αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox 360, PS3, Wii U και PC στις 5 Νοεμβρίου, ενώ θα είναι τίτλος λανσαρίσματος για τα Xbox One και PlayStation 4.
GTA 5: Δωρεάν από 18 Ιουνίου η αναβάθμιση σε κονσόλες PS5, Xbox Series X|S ώστε να ετοιμαστείτε για το GTA 6
απο τι βλεπω μια χαρα εκανε τη δουλεια της η σειρα bf ως μοχλο πιεσης στο cod.
απο την αλλη οποιος πιστευε οτι στις κονσολες μονο η εκδοση του one θα ειχε dedis μαλλον το λιγοτερο αδαης ειναι μιας κ το μονο που εκανα οι τυποι στην IW οταν τους ρωτουσαν τι θα γινει στις αλλες πλατφορμες κ απαντουσαν τωρα μιλαμε μονο για την εκδοση του one- τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια,το ιδιο ισχυει κ για το πολυδιαφημιζομενο titanfall που φωναζει timed exclusive. προσωπικα πιστευω κ το dead rising κ αυτο μετα απο κανα 6μηνο θα το δουμε παντου οπως κ τα indies του ps4 θα τα δουμε κ παντου κ παει λεγοντας.βσκ οποιος πιστευει οτι θα δει 3rd party αποκλειστικο σε αυτη τη γενια μαλλον κοιμαται ορθιος,μονο dlc/timed exclusive κ πληρομενοι publishers να μη λενε ποτε κ που θα βγουν τα 'για την ωρα' αποκλειστικα στη ταδε πλατφορμα.
συμφωνω με τον torico!!!
αν ισχυει αυτο που δεν ειναι διολου απιθανο
μπορει να εχεις χρημα να εξαγορασεις οτι θελεις μεχρι και τι να λες για τα αλλα συτηματα χωρις να κατονομαζεις αλλα καποια στιμγη η αληθεια βγαινει και οταν ποναει κατακρινετε και στοιχιζει και δεν αλλαζει με τιποτα φυσικα αυτο δεν εξαγοραζεται για να το διορθωσεις.
Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια? καλη ερωτηση μμμ η m@r0$*ft ?
Το Titalfall (EA) είναι σίγουρα Time Excl. αλλά το Dead Rising 3 είναι σχεδόν σίγουρο ό,τι είναι Excl. σαν το πρώτο(όπως θα είναι και το Deep Down για το PS4).
Από εκεί και πέρα δεν είναι όλα τα Indies του PS4 time Excl., όσα είναι, έχουν ήδη ανακοινωθεί ό,τι θα έρθουν απλά πρώτα στο PS4.
Τα Rime, Shadow Of The Beast, Everybody's Gone to the Rapture, Resogun και Velocity 2X είναι 100% PS4 Excl. μιας και δημιουργούνται σε συνεργασία με την Sony (όπως το journey).