Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Demo για το Driver: San Francisco

Βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη διάθεση του Driver: San Francisco και η Ubisoft ανακοίνωσε τη διάθεση ενός single-player demo του τίτλου για τα PlayStation 3 και Xbox 360. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας των Sony και Microsoft θα μπορούν να αποκτήσουν τη δοκιμαστική αυτή έκδοση από τις 10 Αυγούστου και να ζήσουν την εμπειρία της νέας παραγωγής σε τρεις ειδικές αποστολές.



Αυτές θα είναι οι Team Colours, Escapist και Prove It και οι παίκτες θα καλούνται να ξεφύγουν από την αστυνομία, να οδηγήσουν δύο οχήματα και να ολοκληρώσουν επικίνδυνα άλματα. Η κυκλοφορία του Driver: San Francisco έχει οριστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου σε όλες τις χώρες της Ευρώπης για Xbox 360, PlayStation 3 και PC.


Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Reflections

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*