To League of Legends παραμένει χωρίς αντίπαλο μέχρι το 2012. Ο Gabe Newell αποκάλυψε πως μετά τη λήξη του τουρνουά της Gamescom θα ξεκινήσει η κλειστή beta του DotA 2 και μετά από αυτή η ανοιχτή. Σύμφωνα με τον ισχυρό άντρα της, η Valve δεν έχει κατασταλάξει σε σημαντικά θέματα, όπως το user interface και κυρίως το οικονομικό μοντέλο του παιχνιδιού. Το μόνο σίγουρο είναι η διανομή μέσω Steam, ενώ δε δόθηκε κάποια πληροφορία για το αν θα είναι free-to-play ή θα ακολουθηθεί κάποιο άλλο σύστημα.

Στα του παιχνιδιού, το DotA 2 είναι σχεδιασμένο για τουρνουά όπως αυτό της Gamescom και στόχος είναι να ολοκληρωθούν τα στατιστικά, η κατασκευή του website, να υπάρχει υποστήριξη για μεταδόσεις σε 4 γλώσσες και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά. Στόχος της Valve, σύμφωνα με την ίδια, είναι να στηριχτεί στους υπάρχοντες παίχτες του DotA και πέρα από αυτό να προσελκύσουν νέους. Και είναι σίγουρο πως υπάρχουν πάρα πολλοί που θα δοκιμάσουν τον πιο αναμενόμενο τίτλο στα PvP MMOs.
Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο
oxiiiiiiiiiiiiiiiii egw to perimena prin to 2012, gt!!!!!!!!!!!!!!!
ma an einai na to bgaloun to 2012, giati mas eipan oti tha bgei mesa sto 2011?...
kai egw auth thn aporia exw...
Από το live που παρακολούθησα μπορώ να πω ότι η Valve έκανε το μικρό της θαύμα!
kai pou na deite (an dn exete dei online) kai to booth kai oti exoun ftiaksei ekei gia to tour! :S :O
btw poios eipe oti tha vgei to 2011? Legane gia telos 11 kai Q1 tou 2012 ;) Opote paei gia arxes 2012 logika.
Δεν πειραζει, αφου ερχεται η beta καλα ειμαστε!! Μια διορθωση, ισως στη θεση του PvP MMo θα ηταν καλυτερα να βαλετε MOBA