H Nintendo στηρίζει πολλά στη φετινή της παρουσία στην Ε3 και όπως ανακοίνωσε, θα προσφέρει την συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το πρωί της Τρίτης (τοπική ώρα Los Angeles) με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Αρχικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα της ιαπωνικής εταιρίας για το ειδικό event εδώ, έτσι ώστε να παίρνετε μια πρώτη γεύση από οτιδήποτε ενημερώνεται. Μάλιστα, η ιαπωνική εταιρία σημειώνει πως το site θα αλλάξει σύντομα και θα προσφέρεται και για επίσκεψη από κινητά τηλέφωνα, ενώ αυτή η επιλογή θα υποστηρίξει και live streaming.

Ακόμη, μέσα από την ιστοσελίδα της Nintendo στο Facebook θα προσφέρεται αντίστοιχη δυνατότητα. Τέλος, μην ξεχάσετε να παρακολουθείτε το επίσημο κανάλι της εταιρίας στο YouTube, όπου και θα ανεβαίνουν κατά τη διάρκεια της Ε3 διάφορα videos.
Μια σημαντική αλλαγή φέρνει το νέο update του Assassin’s Creed Black Flag Resynced
Επισης ανακοινώθηκε ότι θα την δείξει και το Spike TV σε συνεργασία με την Ninty.
Ναι... Geoff Keighley και iJustine στον σχολιασμό...Άσ' το καλύτερα! Χίλιες φορές από την επίσημη σελίδα και με lag...ΛΟΟΟΟΟΟΛ
Υ.Γ.: Αχ, iJustine!