Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαγωνισμός με δώρο προσκλήσεις για το Gameathlon Winter 2023

*
Το Gameathlon Winter 2023 πλησιάζει και το Enternity σάς χαρίζει προσκλήσεις για να το επισκεφθείτε και να διασκεδάσετε με την παρέα σας. Συγκεκριμένα, σας προσφέρουμε 3 μονοήμερες προσκλήσεις για 2 άτομα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο γκρουπ μας στο Facebook και να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στην σχετική ανάρτηση εδώ. Η διορία συμμετοχής είναι μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 20 του ίδιου μήνα. Το Gameathlon Winter 2023 διοργανώνεται στις 25 και 26 Φεβρουαρίου στο κλειστό του Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο και μπορείτε να βρείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του εδώ. Επίσης, εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω του VIVA.gr. Διαβάστε όλες τις σχετικές πληροφορίες μας για την εκδήλωση εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*