Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Enternity Gaming Podcast: Ελληνικά gaming media και η μάχη με την παράνοια

*
Συνεχίζουμε τα podcast μας κανονικά και στο νέο επεισόδιο του Enternity Gaming Podcast αναλύουμε την σημερινή κατάσταση των ελληνικών gaming media και το πως καλούνται να καλύψουν τις κυκλοφορίες. Μιλάμε για το τι ισχύει σήμερα στην Ελλάδα, το γιατί θεωρούμε πως γίνονται τρανταχά λάθη, το πόσο λάθος είναι η προσέγγιση των κυκλοφοριών μόνο σε μορφή retail από τους publishers για τη χώρα μας, αλλά και αρκετά ακόμη θέματα που έχουμε δει αυτά τα χρόνια. Η κατάσταση φαίνεται, δε, να χειροτερεύει όσο προχωράει ο καιρός. Ακούστε το πρόσφατο επεισόδιο μέσα από τον παρακάτω player 



Μπορείτε να βρείτε ακόμη το podcast μας σε Apple Podcasts, Google Podcasts και Spotify.

Πηγή εικόνας: Wired.com 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Ειναι σεβαστο οτι μεσα σε αντιξοες συνθηκες το site παραμενει σταθερο στο ηθος του και τον στοχο του. Οχι οτι δεν θα καταλαβαινα και μια στροφη σε πιο εμπορικα μονοπατια εαν αυτο ειναι απαραιτητο για επιβιωση. Ευχομαι να ξεπεραστουν τα εμποδια,.

    • Jim P
    • Μια ζωή τα ίδια θυμάμαι, ίσως παλιά να ήταν λίγο καλύτερα, αλλά όπως όλες οι πτυχές της ζωής μας παραπαίει, έτσι και ο τομέας αυτός.
      Δεδομένων των συνθηκών, η δουλειά που κάνετε είναι όχι μόνο καλή, αλλά αξιοπρεπέστατη.

*