Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BOX: Η υπηρεσία online παραγγελίας που σε επιβραβεύει

*
Οι ευκολίες που προσφέρει ένα online app που σου επιτρέπει να παραγγείλεις φαγητό και όχι μόνο είναι πολλές. Το BOX όμως είναι εδώ και για να σε επιβραβεύσει.

Οι εφαρμογές online παραγγελίας φαγητού μπαίνουν στη νέα εποχή, στην εποχή του BOX. H υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και προσφέρει τεράστιες ευκολίες, αφού το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων διευρύνεται συνεχώς και έχει φτάσει πλέον τα 6.500 καταστήματα σε 48 πόλεις.


Οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σχετικό Android και iOS app και να δημιουργήσουν το λογαριασμό τους και να κάνουν τα ψώνια τους  ακόμη και από τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» και «Κρητικός» (σε πάνω από 10.000 προϊόντα ανά αλυσίδα) Μάλιστα, το app μπορεί να δεχτεί ακόμη και τις ανάλογες κάρτες πιστότητας για να διατηρούν οι πελάτες τους και τα προνόμια από την εκάστοτε αλυσίδα, όπως ακριβώς στα φυσικά καταστήματα. Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται ακόμη και αυθημερόν και πάντα με την ευκολία της απλής πλοήγησης σε ένα εύχρηστο app. Για όσους χρησιμοποιούν κουπόνια Ticket Restaurant της Edenred, υπάρχει η σχετική πρόβλεψη στη διαδικασία παραγγελίας και πάνω από 600 συνεργαζόμενα καταστήματα που τα δέχονται.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του BOX όμως είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης και προνομίων που υποστηρίζει. Πέραν των πολλών προσφορών που μπορεί να βρει κανείς σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα, κάθε παραγγελία προσθέτει στο λογαριασμό του χρήστη και συγκεκριμένο αριθμό πόντων ή ακόμη και πακέτα data (GB) από την COSMOTE (για τα συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια που έχει στην κατοχή του και έχει συνδέσει μέσω του My COSMOTE App) και δωροεπιταγές από επώνυμες εταιρείες.

Μερικά ακόμη οφέλη της πλατφόρμας είναι οι επιπλέον εκπτώσεις στην παραγγελία με κωδικούς COSMOTE Deals for You, η δημιουργία προσωπικού προφίλ που προσαρμόζεται στις προτιμήσεις και τα χαρακτηριστικά του χρήστη και οι ειδικές προσφορές μέσω συνεργασιών με πελάτες όπως η Coca Cola, η VISA, η Hellmanns κ.ά. Οι προσφορές, δε, είναι τόσες πολλές που σίγουρα θα βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει. Μέχρι και τις 31/12 πχ. μπορείτε να αποκτήσετε τον αγαπημένο σας καφέ από τα Everest και με μόλις €2,5 να απολαύσετε μαζί και ένα κρουασάν, ενώ σε πολλά καταστήματα, με την προσθήκη ενός Hellmann’s menu, κερδίζετε πενταπλάσιους πόντους.



Ένας ακόμη χρήσιμος μηχανισμός είναι και η εξαργύρωση πόντων για την έκπτωση σε επόμενη παραγγελία. Με κάθε παραγγελία που γίνεται μέσω του BOX app, ο χρήστης συγκεντρώνει έναν αριθμό πόντων που αντιστοιχεί στα χρήματα που δαπανά. Η εφαρμογή λοιπόν τον επιβραβεύει και στο λογαριασμό του, επιτρέποντας σε επόμενη παραγγελία να γλιτώσει χρήματα. Συγκεκριμένα, για κάθε €4 παραγγελίας μπορεί να κερδίσει έκπτωση €1 δαπανώντας 1600 από τους πόντους του, μέσα από μια συρόμενη μπάρα που του αφαιρεί αυτόματα τα χρήματα από το πληρωτέο ποσό.

Η εποχή της online παραγγελίας φαγητού, καφέ και προϊόντων από το σούπερ μάρκετ έχει ξεκινήσει και το BOX App είναι το μέλλον. Κατεβάστε το τώρα και αρχίστε να εξοικονομείτε χρήματα από την πρώτη στιγμή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Πραγματικα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εφαρμογη/υπηρεσια και αργησα αρκετα να την ανακαλυψω(μεσα 2020)αλλα καλιο αργα παρα ποτε.Περα απο πολυ καλες τιμες και προσφορες γλυτωνεις και εξτρα ευρω με τους ποντους.

      • Sephiroth
      • Πλέον μόνο από εκεί παίρνω. Πληρώνεις που πληρώνεις για το delivery, κερδίζεις και σε επόμενες παραγγελίες. Επίσης, και τα GB σε προσφορές για το κινητό βοηθάνε. Τουλάχιστον αξιοποιείς τα χρήματα που χαλάς ;)

        • mysterious
        • ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο σκεφτομουν,αφου αγοραζουμε που αγοραζουμε ολοι μας delivery γιατι να μην εχεις κι εξτρα κερδος :)

*