Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

COSMOTE TV Over The Top: Όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα πλατφόρμα

Η COSMOTE TV παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες την Over The Top υπηρεσία της και μετά από μερικές ώρες χρήσης της, είμαστε επιτέλους σε θέση να σχολιάσουμε τα όσα είδαμε και να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα, μέχρι να οδηγηθούμε και στην αναλυτική μας παρουσίαση για το προϊόν. Ας δούμε λοιπόν όσα πρέπει να ξέρετε για να μπορείτε να είστε έτοιμοι στο λανσάρισμά της.

UPDATE: Ανακοινώθηκαν οι τιμές για τα πακέτα του COSMOTE TV Over The Top Platform
Ε: Τι διαφορετικό έχει η Over The Top υπηρεσία της COSMOTE TV από το COSMOTE TV GO που χρησιμοποιώ μέχρι τώρα;
Α: Η νέα Over The Top υπηρεσία αποτελεί την νέα πρόταση της COSMOTE TV για προσωποποιημενη τηλεθέαση, η οποία αναδεικνύει το πλούσιο περιεχόμενο της υπηρεσίας μέσα από ένα ανασχεδιασμένο και απλό μενού που προσαρμόζεται στις [προτιμήσεις και τις συνήθειες του κάθε χρήστη. Προσφέρει επίσης γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης, περιεχόμενο σε 4Κ ανάλυση, και πρόσβαση της υπηρεσίας από Smart TVs χωρίς τη χρήση αποκωδικοποιητή.

Ε: Πότε ξεκινάει η λειτουργία της νέας υπηρεσίας;
Α: Η COSMOTE TV ανακοίνωσε πως η εμπορική διάθεση του προϊόντος θα ξεκινήσει εντός του Δεκεμβρίου. Στόχος είναι να υπάρχει διαθέσιμη η εφαρμογή για Android και iOS, καθώς και το Android TV Box μέσα από τα καταστήματα του Ομίλου. Η εφαρμογή για Smart TVs - Sony, Samsung και LG-  θα ακολουθήσει σε δεύτερη φάση.Ε: Χρειάζομαι απαραίτητα το Android TV Box;
Α: Όχι. Η Over The Top υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη τόσο με τη χρήση του Android TV Box, όσο και μέσω σχετικών apps για συσκευές με iOS και Android. Ακόμη, θα υπάρχει το σχετικό site για να μπορείτε να δείτε όλο το περιεχόμενο και από το PC σας ή το laptop, ενώ θα βγουν - σε δεύτερη φάση- και σχετικές εφαρμογές για τηλεοράσεις Samsung, Sony και LG, αρκεί να έχουν χρονολογία κατασκευής από το 2017 και έπειτα.

Ε: Τι προσφέρει σε έναν συνδρομητή της δορυφορικής που κάνει ήδη χρήση το COSMOTE TV GO;
Α: Πέραν των νέων μηχανισμών του personalized recommendation και του μενού, που προσαρμόζεται δυναμικά με βάση το τι βλέπει ο κάθε χρήστης, υπάρχει το 4K περιεχόμενο. Ακόμη, σύντομα θα παρέχεται η δυνατότητα download για offline θέαση. Δηλαδή αν ετοιμάζεστε για ταξίδι με το αεροπλάνο ή το πλοίο, μπορείτε να κατεβάσετε περιεχόμενο και να το δείτε με την ησυχία σας, ακόμη και σε στιγμές που δεν έχετε πρόσβαση με τη συσκευή σας στο διαδίκτυο.Ε: Θα μπορώ να χρησιμοποιώ και το COSMOTE TV GO και το app της Over The Top υπηρεσίας;
A: Σε πρώτη φάση, απαιτείται η αγορά μιας δεύτερης συνδρομής ή κάποιου mini pack για να λειτουργούν ταυτόχρονα και το COSMOTE TV GO και ο λογαριασμός της Over The Top υπηρεσίας. Σε επόμενη φάση, το COSMOTE TV GO θα σταματήσει να λειτουργεί και οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα μεταφερθούν στο νέο app της ΟΤΤ υπηρεσίας. Οπότε, είτε αγοράζεις το έξτρα πακέτο, είτε περιμένεις μέχρι να περάσεις ατελώς στη διαδικασία της αντικατάστασης.

Ε: Υπάρχει έξτρα χρέωση για την Over The Top υπηρεσία  για τους υφιστάμενους συνδρομητές της COSMOTE TV;
Α: Για όσους συνδρομητές έχει παρέλθει η περίοδος δέσμευσης στο συμβόλαιο τους, η μετάβαση στην Over The Top υπηρεσία θα παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση, με κατάργηση της υφιστάμενης Hybrid υπηρεσίας.Ε: Στους νέους συνδρομητές τι διαφορετικό ισχύει;
Α: Για το πρώτο διάστημα, οι νέοι συνδρομητές θα έχουν την επιλογή να αποκτήσουν είτε αποκλειστικά την νέα Over The Top υπηρεσία, είτε την Hybrid υπηρεσία με παράλληλη χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO σε φορητές συσκευές ή/και εκτός σπιτιού.

Ε: Μπορώ να δω το περιεχόμενο αν δεν είμαι συνδρομητής της COSMOTE TV;
Α: Ναι, θα υπάρχουν ημερήσιες συνδρομές για να δεις πχ. ένα αθλητικό αγώνα που σε ενδιαφέρει, όπως και σήμερα, ενώ θα βγουν και πακέτα για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια χωρίς δέσμευση (πχ. πληρωμή με τον μήνα).
 
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • RiderSoMysterious
  • "Με εξαίρεση όσων εφαρμογών έχουν αποκλειστεί για εμπορικούς λόγους."
   Τι σημαίνει αυτό; Θα αποκλείσουν την εφαρμογή του Netflix;

   • Sephiroth
   • Ναι, ειδικά αυτή είναι μπλοκαρισμένη

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!