Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

How To: Κάνε το Huawei P40 Pro παιχνιδομηχανη για την τηλεόραση

*
Το Huawei P40 Pro υποστηρίζει έξοδο HDMI και έτσι μπορεί να μετατραπεί σε μια game console για την τηλεοραση. Σας δείχνουμε το πως!

Τα παιχνίδια που κυκλοφορούν πλέον στο Android έχουν βελτιωθεί και προσφέρουν εντυπωσιακές εμπειρίες. Τόσο το Fortnite όσο και τα Call of Duty και Apex Legends έχουν εξαιρετικά γραφικά και άριστο gameplay, ενώ πλέον εμφανίζονται συνεχώς και άλλοι τίτλοι, όχι απαραίτητα free to play fps, όπως για παράδειγμα το εξαιρετικό GRIS. Μάλιστα, η υποστήριξη gamepad είναι δεδομένη για τα περισσότερα νέα games. Προσθέτοντας στα παραπάνω και άλλες λειτουργίες, όπως του emulators αλλά και τις streaming υπηρεσίες σαν το GeForce Now, αντιλαβάνεται κανείς πως ένα συγχρονο smartphone είναι μια κρυμμένη παιχνιδομηχανή.


Καθώς όμως το Huawei P40 Pro προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με τηλεόραση μέσω HDMI και σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, είναι προφανές ότι μπορεί να μετατραπεί σε μια... παιχνιδομηχανή για την τηλεόραση. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε ακριβώς αυτό: να μετατρέψετε το Huawei P40 Pro σε μια game console και να παίζετε από τον καναπέ τα games με το χειριστήριό σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*