Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

How To: Πως να παίξεις PS4 games στο iPad με DualShock 4

*
Το Σεπτέμβριο, η Apple θα κυκλοφορήσει το iOS 13 για iPad και iPhone. Μια από τις δυνατότητες που θα προσφέρει η έκδοση του λειτουργικού είναι η συνεργασία τόσο με το DualShock 4 της Sony όσο και με το Xbox One (Bluetooth) gamepad. Αυτό σημαίνει πως πλέον θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Remote Play της Sony, ώστε να παίζει PS4 παιχνίδια στην iOS συσκευή του, με χειριστήριο. Μέχρι σήμερα, κάτι τέτοιο ήταν δυνατό μόνο με τα onscreen touch keys που εμφανίζονται στην εφαρμογή Remote Play. Αντί να περιμένουμε όμως τη τελική έκδοση του iOS 13, κατεβάσαμε και εγκαταστήσαμε τη Public Beta για το iPad. Οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει ακολουθώντας μέσα από την iOS συσκευή του την παρακάτω διαδικασία.

1. Πηγαίνετε στη διεύθυνση beta.apple.com και κάνετε login με το Apple ID σας. Στη σχετική επιλογή που εμφανίζεται εκεί, πατάτε να γίνει download το προφίλ. Ακολουθείτε τις οδηγίες για να γίνει η εγκατάσταση. Θα ακολουθήσει επανεκκίνηση.
2. Τώρα πηγαίνεται στις ρυθμίσεις της iOS συσκευής σας και θα δείτει το εικονίδιο ότι υπάρχει διαθέσιμο Software update, το οποίο και επιλέγετε να κάνετε. Όταν τελειώσει και ξαναξεκινήσει η συσκευή, μπορείτε πλέον να συνδέσετε το χειριστήριο Dualshock 4.
3. Πηγαίνετε στην επιλογή Bluetooth στην iOS συσκευή και πατήστε ταυτόχρονα στο DualShock 4 τα πλήκτρα Share και PlayStation. Το φως θα αρχίσει να αναβοσβήνει εξαιρετικά γρήγορα και το DualShock 4 θα εμφανιστεί στη Bluetooth λίστα της iOS συσκευής. Κάνετε pair και πλέον είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί.
4. Κατεβάζετε από το Apple app Store την εφαρμογήγ Remote Play και κάνετε pair την iOS συσκευή με το PS4 σας. Τα υπόλοιπα είναι θέμα ταχύτητας δικτύου, είτε WiFi είτε Internet.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*