Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bosch FreshUp - Φρεσκαρισμένα ρούχα στη στιγμή, με τη βοήθεια της τεχνολογίας Bosch Plasma

*
Το Bosch FreshUp είναι μια μικρή και απίστευτα έξυπνη και πρακτική συσκευή που μπορεί να σας συντροφεύσει παντού. Με μια απλή κίνηση μπορείτε άμεσα να ξεφορτωθείτε οσμές από τσιγάρο, φαγητό ή ακόμα και τη δυσάρεστη μυρωδιά του ιδρώτα, τους ιούς και τα βακτήρια έως και 99,9%* οποτεδήποτε κι αν αυτό χρειαστεί. Και αυτό χωρίς να χρησιμοποιήσετε νερό, πλύσιμο, ή απορρυπαντικό, αλλά με τη δύναμη του Bosch Plasma αποθηκευμένη στη παλάμη σας.

Η λειτουργία του είναι απλή. Ενεργοποιείτε το Bosch FreshUp και όταν δείτε το λευκό φως σημαίνει πως η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση. Το Plasma εξάγεται από την κάτω πλευρά της συσκευής, συνεπώς το μόνο που χρειάζεται είναι να την πιέσετε ελαφρώς πάνω στο ύφασμα. Όταν το φως της γίνει μωβ, από λευκό, σημαίνει πως η συσκευή, εκείνην την ώρα, δουλεύει για να φρεσκάρει τα ρούχα σας. Κάνοντας πλάγιες κινήσεις πάνω στα ρούχα που θέλετε να ανανεώσετε, αυτά φρεσκάρονται και εξαφανίζονται αποτελεσματικά οι οσμές.




Πίσω από την τεχνολογία της συσκευής, βρίσκεται το Plasma. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αποτελεί την τέταρτη κατάσταση της ύλης (με τις άλλες τρεις να είναι η στερεά, υγρή και αέρια μορφή). Το FreshUp χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bosch Plasma, απελευθερώνει με μεγάλη ταχύτητα ενεργά μικροσωματίδια πλάσματος στην επιφάνεια των υφασμάτων και των ρούχων, εξουδετερώνοντας, με φυσικό τρόπο, τα μόρια των οσμών. Παράλληλα εξουδετερώνει επίμονους ιούς και βακτήρια έως και 99,9%*. Αξίζει να σημειώσουμε πως η τεχνολογία Bosch Plasma δεν είναι χημική διαδικασία ή αντίδραση.

Επομένως είναι απόλυτα ασφαλής στη χρήση και στην εφαρμογή ακόμα και πάνω σε ρούχα που ήδη φοράτε. H έξυπνη διαχείριση του πλάσματος διατηρεί την τεχνολογία Bosch Plasma στο FreshUp, υπό έλεγχο. Μετρώντας συνεχώς την αντίσταση του υφάσματος που φρεσκάρετε και ρυθμίζοντας, ανάλογα, την ποσότητα ενεργού πλάσματος, το FreshUp στοχεύει αποτελεσματικά και άμεσα στη διάλυση των μορίων των οσμών από τις ίνες των ρούχων. Αυτό εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή απόδοση και χρόνο λειτουργίας της συσκευής. Παράλληλα, εγγυάται ότι τα ρούχα σας παραμένουν φρέσκα και ανανεωμένα. Έτσι σας δίνει την δυνατότητα να τα απολαμβάνετε για ακόμα περισσότερο χρόνο πριν τα πάτε στο καθαριστήριο, φροντίζοντας να έχουν ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.



Σύμφωνα με ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο, η αυξημένη αποτελεσματικότητα του Bosch FreshUp επιβεβαιώθηκε για τον καπνό τσιγάρου, το μαγειρικό λίπος, τα τηγανητά, το τσιγαρισμένο κρεμμύδι και τις μυρωδιές από άλλα τρόφιμα όπως: καπνιστό μπέικον, ψάρι και καπνιστό ζαμπόν*.

Αξίζει να σημειώσουμε πως όλη αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στην Γερμανία, ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και διασφαλίζοντας πως προσφέρει μια αποτελεσματική και εύκολη λύση σε μια καθημερινή ανάγκη.



Εσείς δεν θα απολαμβάνατε να κυκλοφορείτε με φρέσκα ρούχα χωρίς μυρωδιές;

 *Έρευνα WL 2232/20 από wfk – Institut für Angewandte Forschung GmbH, n=270 δείγματα
** Αποτελεσματικότητα ενάντια στα βακτήρια (π.χ. Staphylococci incl. MRSA and VRSA, Streptococci, Enterococci incl. VRE, E. coli bacteria incl. EHEC, EPEC, ETEC, EIEC, EAEC, ESBL/MRGN, DAEC) και στα μικρόβια (e. g. vaccinia virus, HBV, HCV, HIV, influenza H5N1, H1N1, έρπης, ιλαρά, λύσσα) που επιβεβαιώνεται από το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο Hygcen στη Γερμανία, σύμφωνα με τα τεστ [2021-2948, 2021-2949; SN 32436] και [2021-2827, 2021-2828; SN 32436] που διεξήχθησαν για τον όμιλο BSH Hausgeräte GmbH. Έως και 99,9% μείωση των βακτηρίων και των μικροβίων μετά από 1 λεπτό χρήσης του FreshUp σε μεταξωτό ύφασμα και μετά από 5 λεπτά σε βαμβακερό ύφασμα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν για την αποτελεσματικότητα των τεστ: E. coli και S. aureus, τροποποιημένο Vaccinia Virus Ankara (MVA).
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*