Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

e-FOOD.gr: Πετάξτε τα φυλλάδια

Καλώς ή κακώς, όσοι εργαζόμαστε αρκετές ώρες και δεν ασχολούμαστε με την μαγειρική, επιλέγουμε μόνιμα τη λύση του delivery. Τα προβλήματα όμως της συγκεκριμένης διαδικασίας είναι πολλά: ποτέ δεν ξέρεις ποιο κατάστημα θα είναι ανοιχτό, τι προσφέρει, χρειάζεται να έχεις μόνιμα ένα πάκο χαρτιών στην κουζίνα για να δεις το μενού και πολλές φορές οι κατάλογοι μπορεί να είναι και παλιοί, με σημαντικές ελλείψεις.



Το e-FOOD.gr έρχεται να καλύψει αυτό το κενό και αυτές τις ανάγκες, πολύ απλά γιατί περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα επιλογών, ενώ μέσα από μια απλή διαδικασία εγγραφής, προσφέρει με απλά βήματα, τη δυνατότητα online καταχώρησης μιας παραγγελίας. Ο χρήστης καλείται σε πρώτο στάδιο να επιλέξει την περιοχή του, έτσι ώστε να γίνει το σχετικό φιλτράρισμα από τα 3000 καταστήματα.  Αφού πατήσει το πλήκτρο «Παράγγειλε τώρα», θα γίνει μια σχετική επιβεβαίωση της διεύθυνσης και στη συνέχεια θα εμφανιστεί μια λίστα με τα ανοιχτά καταστήματα που τον εξυπηρετούν.



Στα αριστερά υπάρχει μία λίστα που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει μία από τις διαθέσιμες κουζίνες (πχ. κινεζική, ιαπωνική) ή και ένα συγκεκριμένο στιλ κουζίνας (πχ. μαγειρευτά, burgers, pizza). Με αυτά, ο χρήστης μπορεί να μειώσει αρκετά τη λίστα, φέρνοντάς την ακριβώς στα μέτρα του, ενώ στη συνέχεια έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει αρκετές έξτρα χρήσιμες πληροφορίες, όπως ο μέσος χρόνος παράδοσης, το κόστος ελάχιστης παραγγελίας, αλλά και το αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προσφορά. Με την επιλογή του καταστήματος, το μενού απλώνεται στην οθόνη, ενώ στο επάνω μέρος υπάρχουν και οι όποιες προσφορές.



Με την ίδια λογική, στα αριστερά απλώνεται το μενού του καταστήματος και με απλά πατήματα πάνω σε αυτά, ο χρήστης μπορεί να δει όλα τα διαθέσιμα πιάτα. Η διαδικασία καταχώρησης της παραγγελίας είναι απλή: προσθέτουμε αυτά που μας ενδιαφέρουν με ένα απλό πάτημα και στο δεξί μέρος της οθόνης δημιουργείται η σχετική λίστα.



Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορούμε να προχωρήσουμε στην παραγγελία και, αφού την καταχωρήσουμε, να ορίσουμε τον τρόπο πληρωμής (cash ή κάρτα ή PayPal). Μόλις ολοκληρωθούν όλα τα βήματα, μπορούμε να στείλουμε στο κατάστημα την παραγγελία και να προχωρήσει η διαδικασία. Ένα επιβεβαιωτικό mail θα φτάσει μετά από λίγο στο e-mail που έχουμε δηλώσει στο λογαριασμό και με αυτό τον τρόπο σταματάμε να ασχολούμαστε με ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του delivery.



Μετά από λίγα λεπτά, η παραγγελία βρίσκεται στο σπίτι μας, έχοντας γλιτώσει όλο το σχετικό χώρο και χρόνο. Αξίζει να το δοκιμάσετε, δεν θα σας απογοητεύσει!

 

#efood.gr #onlinedelivery #food #instafood #μιαμ

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Pavlos Papapavlou (@sephirothgr) στις







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Εχει σωσει ζωες, τι να λεμε τωρα... Ειδικα για delivery το τηλεφωνο ειναι μια κουραστικη και ψυχοφθορα διαδικασια και ξερω πολλα ατομα που ντρεπονται η νιωθουν αβολα να δινουν παραγγελιες.

      Αψογο το σαιτ, πολυ εξυπνη και συνυφασμενη με την εποχη κινηση.

    • Ada23
    • Πολυ καλό site.
      Παραγγέλνω συχνά απο τέτοιου είδους site και όντως είναι καλά πληροφορημένα σχετικά με τα εστιατόρια της περιοχής,τις τιμές,τις προσφόρες.Ό,τι πρέπει για άτομα σαν και μένα που δε ξέρουν τι θέλουν να φάνε και δεν τα πάνε καλά με τις τηλεφωνικές παραγγελίες. :D

    • lovesfool
    • Κι εγώ το έχω γυρίσει σε τέτοιου τύπου online υπηρεσίες. Είναι δύο-τρεις και είναι όλες τους αξιόλογες, με το e-food να είναι από τις καλύτερες.

      Εναλλακτικά, επιλέγω απευθείας τα site των καταστημάτων, που πλέον τα περισσότερα έχουν πλήρες κι εύχρηστο μενού επιλογών για να βάλεις από εκεί παραγγελία. Βολεύει πολύ από πολλές διαφορετικές απόψεις.

*