Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι φίλοι της Amiga συναντήθηκαν στο AmiCamp και γνώρισαν και νέα games (video)

*
Οι φίλοι της Amiga συγκεντρώθηκαν πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα και το AmiCamp και διασκέδασαν με τα θρυλικά συστήματά τους. Η εκδήλωση φιλοξένησε τουρνουά στο Sensible Soccer και στην ενημερωμένη έκδοση που προσφέρει ο Στέφανος Καρούσος και το σχετικό project του SWOS Tocal Pack. Ακόμη, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα θρυλικά χειριστήρια Pac-Man και Tomahawk, αλλά και μια σύγχρονη μορφή τους που κατασκευάζεται από Έλληνα στη σημερινή εποχή. Τέλος, παρουσιάστηκαν και 2 νέα games που θα κυκλοφορήσουν για τους κατόχους των Amiga στο επόμενο χρονικό διάστημα. Δείτε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ από το event, όπως καταγράφηκε από την εκπομπή Game R1 της COSMOTE TV στο πρόσφατο επεισόδιό της (τo θέμα ξεκινάει στο 13.24).



Διαβάστε ακόμη: 25+1 αξέχαστα games της Amiga 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Ωραιοι οι τυποι που συνεχιζουν να ασχολουνται με Amiga και να φτιαχνουν και παιχνιδια. Δεν το περιμενα οτι υπηρχε κατι τετοιο.

*