Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep114: Το GTA 6 που "φεύγει" και η Valve που "έρχεται"!

*
Στο νέο επεισόδιο του Gametech Playground ασχολούμαστε με τις εντυπωσιακές ανακοινώσεις της Valve για τις συσκευές Steam, αλλά και το GTA 6 που ανακατέβει άγρια την τράπουλα στην αγορά του gaming.

To Gametech Playground έρχεται για άλλη μια εβδομάδα με επεισόδιο μεγάλης διάρκειας. Αρχικά, ασχολούμαστε με τα πολλά σχόλια που αφήσατε στο προηγούμενο επεισόδιο και με την ευκαιρία μιλάμε και όλη την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών. Ξεκινάμε με -κλασικά- ένα μπασκετικό σχόλιο του Δημήτρη κξαι συνεχίζουμε με την ανακοίνωση άλλης μιας καθυστέρησης κυκλοφορίας του GTA 6, που σχετίζεται σίγουρα και με τις εσωτερικές αναταραχές στην Rockstar Games. Στη συνέχεια μιλάμε για τα νέα hardware που παρουσίασε η Valve με Steam, τις σημαντικότερες ανακοινώσεις του πρόσφατου "ασιατικού" State of Play, αλλά και το νέο MMO Horizon videogame που δεν θα κυκλοφορήσει για το PS5. Στεκόμαστε στο πόσο ωραίο είναι το Lumines Arise, μιλάμε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στο ASUS Xbox ROG Ally και αναφερόμαστε και πριν το κλείσιμο στα νεότερα trailers για τις ταινίες Super Mario Galaxy και Michael.



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts

Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*