Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep12: 2 δις budget για το GTA6, EA Sports FC24, Game Pass Core

*
Η ώρα για το εβδομαδιαίο μας ραντεβού με την εκπομπή Gametech Playground ήρθε. Στο επίκεντρο οι φήμες για το budget του GTA 6, το EA Sports FC 24 και το Game Pass Core.

To ξεκίνημα γίνεται με τα μηνύματα των αναγνωστών από το προηγούμενο επεισόδιο. Η αρχή της συζήτησης γίνεται για το GTA 6 και τις φήμες που βγήκαν πως θα έχει το μεγαλύτερο budget που έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα για προϊόν ψυχαγωγίας. Συγκρίνουμε, δε, αυτά τα 2 δισεκατομμύρια και το πως φαίνονται συγκριτικά με άλλα προϊόντα σε άλλες κατηγορίες και το πόσες φορές έχουμε παίξει μέχρι σήμερα το game της Rockstar. Με την ευκαιρία αυτή επαναφέρουμε τις φήμες για το remake/remaster του Red Dead Redemtpion.


Δεύτερη στάση τα αποκαλυπτήρια του EA Sports FC 24, που θυμίζει έντονα το FIFA 23, με κάποιες αλλαγές και ενημερώσεις στα σημεία. Ταυτόχρονα, σημειώνουμε και τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν στη χώρα μας με τη δημοσιογραφική κάλυψη των τίτλων της ΕΑ, που δεν λέει να αλλάξει.

Αμέσως μετά συζητάμε τις αλλαγές που φέρνει η στρατηγική της Microsoft και του Xbox να εξαφανίσουν το Xbox Live Gold και να μετατρέψουν όλες τις συνδρομές σε υποσύνολα του Xbox Game Pass. Έτσι, δημιουργήθηκε και το Game Pass Core, που θα αρχίσει να μας απασχολεί και πάλι έντονα τις επόμενες εβδομάδες.

Περνώντας στα της τεχνολογίας γενικότερα, μιλάμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Twitter επί ιδιοκτησίας Elon Musk και το πόσο γρήγορα έπεσε όμως το ενδιαφέρον του κοινού για το Threads της Meta. Aναφερόμαστε στα θέματα των πολλαπλών συνδρομών και στις εγχώριες μάχες MEGA-ANT1 με την United Media και κλείνουμε με τη διάσταση που πήρε το φωτογραφικό μας θέμα για τις θερμοκρασίες εδάφους εν μέσω καύσωνα.



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*