Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep21: Τα πάντα για τα Game Awards 2023

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο αυτή τη φορά οι ανακοινώσεις από τα The Game Awards 2023.

Η ώρα για το εβδομαδιαίο μας ραντεβού ήρθε και όπως ήταν λογικό κεντρικό θέμα είναι τα όσα είδαμε στα The Game Awards 2023. Μεγάλος νικητής, ήταν όπως αναμενόταν το Baldur's Gate 3 της Larian, το οποίο και έγινε άμεσα διαθέσιμο για κονσόλες Xbox Series X και S. H μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν το νέο Valhalla DLC για το God of War Ragnarok που θα κυκλοφορήσει δωρεάν στις 12 Δεκεμβρίου με στοιχεία roguelite.


Επόμενη στάση έγινε στο OD, το νέο videogame (ή και όχι) του Hideo Kojima που έρχεται σε συνεργασία με τα Xbox Game Studios, το Marvel's Blade που έρχεται από την Arkane Lyon, αλλά και στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Black Myth: Wolong. Μια νέα ματιά ρίξαμε στο Senua's Saga: Hellblade 2 που έρχεται μέσα στο 2024, την ημερομηνία κυκλοφορίας που μάθαμε για το Skull and Bones της Ubisoft και τα πολλά retro games της SEGA που έρχονται ανανεωμένα

Καλή διασκέδαση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*