Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep27: H επόμενη μέρα του Xbox

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Xbox και την Microsoft, το Mobile World Congress και την παρουσίαση των Xiaomi 14 και αρκετά ακόμη.

Στην αρχή του επεισοδίου απαντάμε στα σχόλιά σας από το video της περασμένης εβδομάδας και κάνουμε μια πρώτη στάση στην σημαντική ανακοίνωση επένδυσης-συνεργασίας της Disney στην Epic Games και τα όσα θα φέρει στο Fortnite. To δεύτερο State of Play του PlayStation αφιερώθηκε στο Final Fantasy VII Rebirth και έφερε στην επιφάνεια νέες πληροφορίες, νέα στοιχεία για τη δράση, ενώ επιβεβαίωσε τις φήμες για ένα σχετικό PS5 demo.


Στα της τεχνολογίας, αναφέρουμε την παρουσίαση της Xiaomi και των Xiaomi 14 που έχουν προγραμματιστεί για το Mobile World Congress 2024, στο οποίο θα βρισκόμαστε για να καλύψουμε όλες τις εξελίξεις. Στάση στον κινηματογράφο κάνουμε στην πρόσφατη ανακοίνωση της Disney για την πρεμιέρα της ταινίας Moana 2 που έρχεται πιο σύντομα απ' όσο περιμέναμε.

Τέλος, κλείνουμε με ένα σύντομο σχόλιο για τα όσα διαρρέουν από διάφορους insiders και τα όσα έρχονται στο Xbox και το gaming τμήμα της Microsoft.

Καλή παρακολούθηση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*