Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep31: Yuzu, Nintendo, συνεργασία COSMOTE TV Netflix, Pulse Explore και άλλα

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο το "τέλος" του Yuzu, η συνεργασία COSMOTE TV με Netflix, το Dragon's Dogma 2 και τα PlayStation Pulse Explore.

Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, αλλά το αγαπημένο σας podcast συνεχίζεται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Αρχικά, απαντάμε στα ερωτήματά σας από το προηγούμενο επεισόδιο και σχολιάζουμε για άλλη μια φορά το θέμα των απολύσεων στη βιομηχανία του gaming. Βασικό μέρος της εκπομπής αναφέρεται στο τέλος εποχής του Yuzu και το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει η ομάδα του στην Nintendo.


Εξελίξεις έχουμε στην COSMOTE και στη συνδρομητική τηλεόραση COSMOTE TV, η οποία θα συνεργαστεί με το Netflix, ενώ επέκτεινε τα δικαιώματα προβολής των διοργανώσεων της UEFA (Champions League κτλ) για άλλη μια τριετία. Αναφερόμαστε στο Dragon's Dogma II και τις εντυπώσεις που έγραψαν τα διάφορα sites που έκαναν preview, αλλά και τα... ιαπωνικά προϊόντα ψυχαγωγίας που μας απασχολούν αυτό το διάστημα, όπως το Rise of the Ronin και Shogun.

Ασχολούμαστε ακόμη με την κυκλοφορία του Ghost of Tsushima στο PC, αλλά και το "χαμήλωμα" των απαιτήσεων PC για το Alan Wake 2 και τα tech specs που απαιτεί το Horizon Forbidden West: Complete Edition που έρχεται σε υπολογιστές. Τέλος, κλείνουμε με αναφορά στα PlayStation Pulse Explore που μας ήρθαν, αλλά και την αποκάλυψη πως το Final Fantasy Remake Trilogy θα παραμείνει αποκλειστικότητα του PlayStation.

Καλή παρακολούθηση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*