Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep34: Emulation, σχόλια, σχόλια και... σχόλια

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο τα πάρα πολλά σχόλιά σας για το emulation και όχι μόνο.

Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, αλλά το αγαπημένο σας podcast είναι και πάλι εδώ. Αυτή τη φορά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το επεισόδιο κάτω από τη μία ώρα απαντώντας κυρίως μόνο στα πάμπολλα σχόλια που είδαμε στο video της περασμένης εβδομάδας. Κατά κύριο λόγο ασχοληθήκαμε με το emulation και το πως οι εταιρείες δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το "θησαυρό" του παρελθόντος που έχουν στα χέρια τους, τις συνδέσεις FTTH, ταξιδεύουμε στο παρελθόν και σε όσα ζήσαμε μικρότεροι και πιάνουμε και αρκετά ακόμη πιο προσωπικά θέματα.


Στο τέλος, ασχολούμαστε ελάχιστα με τα όσα νέα διέρρευσαν για το PS5 Pro, τις πρώτες εικόνες του νέου discless Xbox Series X και παρουσιάζουμε την ιδιαίτερη κονσολίτσα PlayDate.

Καλή παρακολούθηση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*